IFK Göteborg vs Varbergs BoIS FC bästa odds och match tips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen så har IFK Göteborg och Varbergs BoIS FC en chans att vinna lite mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. IFK Göteborg är placerad på plats nummer 9 i Allsvenskan med 19 poäng efter 15 omgångar. Varbergs BoIS FC ligger på plats nummer 12 i tabellen med 17 poäng efter 15 matcher. Medan IFK Göteborg kan smyga in i topp 6 med en seger här, hoppas Varbergs BoIS FC på att lägga lite avstånd till de lägre lagen.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Göteborg VS. Varbergs BoIS FC.

  • IFK Göteborg släppte in i de senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IFK Göteborgs senaste 4 av 6 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Göteborgs senaste 2 av 4 matcher;
  • IFK Göteborg nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade i de senaste 5 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Varbergs BoIS FC nätade i de senaste 13 av 15 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 6 av 8 matcher.

Form: IFK Göteborg mot Varbergs BoIS FC

IFK Göteborg är inne i ett bra flow.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för IFK Göteborg eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för IFK Göteborg förlorade de 2-1 till IFK Norrköping och följt med 0-0 mot Hammarby och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-2 vinst mot Malmö FF.

Varbergs BoIS FC njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av Varbergs BoIS FC som gjort vad som förväntas av dem. I de tre senaste matcherna för Varbergs BoIS FC slutade de 1-1 mot Degerfors och sen blev det 0-0 mot Sirius. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Örebro.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. IFK Göteborg är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.88.

IFK Göteborg VS. Varbergs BoIS FC Matchhistorik

Det senaste mötet mellan IFK Göteborg vs Varbergs BoIS FC var ett Allsvenskan möte så sent som 26 Juli 2021 och vi såg IFK Göteborg få till en 2-0 seger. IFK Göteborg har vunnit 66.6% procent, medan Varbergs BoIS FC har vunnit 33.3% procent av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-0-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer IFK Göteborg och Varbergs BoIS FC för närvarande i 2 poäng och 3 platser. IFK Göteborg kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Varbergs BoIS FC på måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Varbergs BoIS FC är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan IFK Göteborg och Varbergs BoIS FC kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Kolbeinn Sigthorsson. Han är toppskytt för IFK Göteborg, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Varbergs BoIS FC kommer att hoppas att Tashreeq Matthews hittar nätet igen. Han står på 4 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.