Östers IF vs Örgryte bästa odds och match tips

Både Östers IF och Örgryte kommer att se till att befästa eller kanske till och med förbättra sin position i Superettan. Paret går i en kamp i mitten av tabellen i kommande mötet. Rankad på plats nummer 9 i Superettan har Östers IF samlat 19 poäng i 16 matcher. Med 18 poäng befinner Örgryte sig som nummer 10 efter 16 matcher. Båda lagen kommer att försöka ta sig in bland de sex främsta i tabellen när Östers IF tar emot Örgryte i ett möte i mitten av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Östers IF VS. Örgryte.

  • Östers IF vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Östers IF är obesegrade i de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Östers IFs senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Östers IFs senaste 4 hemma matcher i rad.
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Örgrytes senaste 4 av 6 matcher;
  • Örgryte nätade i de senaste 5 av 7 matcher;
  • Örgryte släppte in i de senaste 5 av 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örgrytes senaste 2 av 4 matcher.

Form: Östers IF mot Örgryte

Östers IF har problem att hitta bra resultat.

Östers IF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för Östers IF förlorade de 1-0 till Akropolis IF och sen blev det 0-0 mot Trelleborgs FF. Den senaste matchen var 2-1 förlust mot Jönköping S.

Örgryte är inne i ett bra flow.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Örgryte eftersom de har inte hållit sin nivå konstant. I de tre senaste matcherna för Örgryte tog de en 1-0 vinst mot GAIS och sen blev det 2-1 förlust mot Norrby. Den senaste matchen var 1-1 mot IK Brage.

Det ser ut som en jämn match, men Örgryte verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Östers IFs.

Östers IF VS. Örgryte Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Östers IF och Örgryte var en jämn tillställning Örgryte lyckades hitta en liten 1-0 seger. Östers IF tar sig an Örgryte med 2-2-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. I de senaste 10 matcherna mellan Östers IF och Örgryte var över 2,5 mål ett vinnande spel 3 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos bookmakerna 5 gånger i dessa 10 möten.

Tabellställningar i Superettan

Efter en titt på Superettan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara finns 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 17 för Örgryte den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Östers IF eller till och med komma över dem i tabellen. Östers IF, som nu är nummer 9 med 19 poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen kommande söndag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Nicolas Mortensen. Han är toppskytt för Östers IF, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Örgryte kommer att hoppas att Ajdin Zeljkovic hittar nätet igen. Han står på 8 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.