IFK Norrköping vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

IFK Norrköping kommer att spela mot Häcken i omgång 4 av Allsvenskan vid Platinumcars Arena kommande onsdag. Som nummer 14 har IFK Norrköping lyckats skrapa ihop noll poäng efter tre spelade matcher. Med sex poäng har Häcken efter tre matcher placerat sig på plats plats 7 i Allsvenskan. Häcken siktar på att utöka ledningen mot IFK Norrköping i Allsvenskan, när paret möter varandra kommande onsdag.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Norrköping vs Häcken i Allsvenskan

 • IFK Norrköping har gjort mål i 32 av de senaste 34 hemmamatcherna
 • IFK Norrköping har inte förlorat 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
 • IFK Norrköping har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • IFK Norrköping har vunnit 5 av sina senaste 7 hemmamatcher
 • IFK Norrköping har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Häcken har släppt in i 14 av de senaste 15 bortamatcherna
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IFK Norrköping har släppt in i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna mot Häcken
 • I 7 av de senaste 8 av IFK Norrköpings matcher mot Häcken var antalet mål under 3.5
 • IFK Norrköping har förlorat de senaste 4 matcherna mot Häcken i rad
 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna IFK Norrköping har spelat mot Häcken har båda lagen gjort mål
 • IFK Norrköping har inte förlorat 7 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Häcken

Form: IFK Norrköping mot Häcken

IFK Norrköping fortsätter floppa.

Stämningen i IFK Norrköping är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. IFK Norrköping har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Varbergs BoIS FC, innan AIK besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Djurgården tog hem en seger med 2-1.

Häcken håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Häcken de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. I sina tre senaste matcher vann Häcken först mot AIK med 4-2 innan segertåget fortsatte mot Degerfors som gav slutresultatet 1-2. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot IFK Göteborg med 0-2 och därmed bröt sin vinnartrend.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Häcken är vårt val för en seger.

IFK Norrköping vs Häcken Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Häcken och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 5-0. IFK Norrköping går in i matchen mot Häcken med 6-0-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. Förutom senaste mötet har de senaste matcherna mellan IFK Norrköping och Häcken har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sex poäng. Även om IFK Norrköping inte kommer att ha en möjlighet att komma över Häcken i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Häcken, som nu ligger på sju med sex poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål denna säsong är Jonathan Levi en av spelarna från IFK Norrköping som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Häckens Alexander Jeremejeff och Benie Traoure på listan över 3 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.