IFK Norrköping vs Varbergs BoIS FC bästa odds och match tips

IFK Norrköping är favorittippade kommande söndag mot Varbergs BoIS FC i Allsvenskan. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Platinumcars Arena. Rankad som nummer 5 i Allsvenskan har IFK Norrköping samlat 30 poäng från 19 matcher. Med 26 poäng är Varbergs BoIS FC rankad som nummer 8 efter 19 matcher. Varbergs BoIS FC går in i matchen kommande söndag i hopp om att minska gapet i tabellen till motståndarna.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Norrköping VS. Varbergs BoIS FC.

  • IFK Norrköping är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • IFK Norrköping nätade i 15 av de senaste 17 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IFK Norrköpings senaste 7 av 9 matcher;
  • IFK Norrköping släppte in i 7 av de senaste 9 matcher.
  • Varbergs BoIS FC har vunnit i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Varbergs BoIS FC nätade i 16 av de senaste 18 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 2.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 4 av 6 matcher.

Form: IFK Norrköping mot Varbergs BoIS FC

IFK Norrköping kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten.

Resultaten har varit precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för IFK Norrköping tog de en 3-0 vinst mot Östersund och följt med 1-1 mot Malmö FF och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-0 vinst mot Örebro.

Varbergs BoIS FC fortsätter trumma på.

Varbergs BoIS FC hoppas att den goda formen fortsätter. I de tre senaste landskamperna för Varbergs BoIS FC gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot Halmstads BK och sen blev det 3-0 vinst mot Örebro. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Hammarby.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att IFK Norrköping kommer att visa mycket mer.

IFK Norrköping VS. Varbergs BoIS FC Matchhistorik

I senaste mötet mellan IFK Norrköping och Varbergs BoIS FC lyckades hemmalaget vinna 2-1. IFK Norrköping möter Varbergs BoIS FC med 2-0-1 från deras senaste 3 matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som vi får se av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Varbergs BoIS FC inte kommer att ha någon möjlighet att komma över IFK Norrköping i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. IFK Norrköping, som nu är nummer 5 med 30 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Robin Simovic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Varbergs BoIS FC. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för IFK Norrköping är Samuel Adegbenro spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.