Malmö FF vs Degerfors bästa odds och match tips

Titeljagande Malmö FF kommer att försöka fortsätta sina bra resultati på kommande lördag. De välkomnar Degerfors som inte ser ut att ha en lika kapabel sida att hota Malmö FF just nu. Malmö FF rankas som nummer 2 i tabellen med 30 poäng efter 15 matcher. Med 15 omgångar bakom sig har Degerfors samlat 18 poäng och ligger på plats nummer 10 i Allsvenskan. Topplaget Malmö FF hoppas kunna orsaka mer elände mot det lågt placerade Degerfors på lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF VS. Degerfors.

  • Malmö FF har vunnit de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Malmö FF nätade i de senaste 37 av 39 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Malmö FFs senaste 7 av 9 matcher;
  • Malmö FF nätade i de senaste 11 matcherna i rad hemma.
  • Degerfors har förlorat de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Degerfors vann inte de senaste 6 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Degerfors senaste 5 av 7 matcher;
  • Degerfors släppte in i de senaste 6 av 8 matcher.

Form Malmö FF mot Degerfors

Malmö FF njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta av Malmö FF som gjort vad man kunnat vänta sig av dem. I de tre senaste landskamperna för Malmö FF gick det så här: den första slutade 0-0 mot Halmstads BK och sen blev det 2-1 vinst mot Rangers in the Champions League. Den senaste matchen blev 3-2 förlust mot IFK Göteborg.

Degerfors hoppas på en nystart.

Degerfors tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Degerfors slutade de 1-1 mot Varbergs BoIS FC och följt av med 3-0 förlust mot Elfsborg och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-0 vinst mot Häcken.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Malmö FF ha goda chanser att dominera mot Degerfors.

Malmö FF VS. Degerfors Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, tog Malmö alla 3 poäng och resultatet var 5-0. Malmö FF går in i matchen mot Degerfors med en väldigt bra from.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Malmö FF och Degerfors för närvarande i 12 poäng och 8 platser. Malmö FF kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Degerfors på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Degerfors är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Malmö FF och Degerfors kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Antonio-Mirko Colak. Han är toppskytt för Malmö FF, för närvarande på 8 mål. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Degerfors kommer att hoppas att Victor Edvardsen hittar nätet igen. Han står på 8 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.