Inter vs Torino bästa odds och matchtips

Ligaledarna Inter kommer gå in för att öka sin ledning till Torino, när de möter varandra på Giuseppe Meazza 18:30 22:a december. Inter är placerade på plats 1 i Serie A med 43 poäng efter 18 spelade omgångar. Torino ligger på plats 10 i tabellen med 25 poäng efter 18 spelade matcher. Även om Torino går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Inter vs Torino i Serie A

 • Inter har inte förlorat 30 av 32 av deras senaste hemmamatcher
 • Inter har gjort mål i 29 av de senaste 30 hemmamatcherna
 • Inter har vinst 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Inter har släppte inte in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Torino har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
 • Torino har släppte in i 13 av de senaste 14 matcherna
 • I de senaste 4 matcherna i rad Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Torino har förlorade 5 av 6 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 6 hemma matcherna i rad Inter har spelat mot Torino har båda lagen gjort mål
 • Inter har inte förlorat 13 av de 15 senaste hemmamatcherna mot Torino
 • Inter har gjort mål i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna mot Torino
 • Inter har släppte in i 10 av de senaste 11 matcherna mot Torino
 • Inter har vinst de senaste 4 matcherna mot Torino i rad

Form: Inter mot Torino

Inter fortsätter glänsa.

Inter fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Inter kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Real Madrid fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-0-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Cagliari med 4-0. De byggde på den positiva trenden genom en 5-0-seger mot Salernitana i sin senaste match.

Torino hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Torino de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Man lyckades besegra Bologna men föll redan matchen efter mot Sampdoria. I senaste matchen lyckades man åter ta sig tillbaka till vinstkolumnen med en knapp 1-0 seger mot Verona.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Torino här. Att välja Inter till odds 1.35 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Inter vs Torino Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Torino och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Inter går in i matchen mot Torino med 5-3-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Inter och Torino. Båda lagen gör mål gav utdelning 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Torino inte kommer att ha någon att ta sig förbi Inter i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Inter, som nu är nummer 1 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Lautaro Martinez har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Inter kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Torino. Gästerna hoppas att Tommaso Pobega fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.