Juventus vs Cagliari bästa odds och matchtips

Juventus är favorittippade kommande tisdag mot Cagliari i Serie A. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Allianz Stadium. Med 31 poäng efter 18 spelade matcher ligger Juventus på plats 7 i Serie A. Cagliari försöker dock komma ikapp, och har just nu 10 poäng från 18 spelade matcher vilket placerar dem på plats 19 i tabellen inför deras kommande möte. Juventus går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Cagliari i Serie A

 • Juventus har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
 • Juventus har vinst 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • Juventus har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Juventus har släppte inte in i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Cagliari har inte vunnit de senaste 10 bortamatcherna i rad
 • Cagliari har släppte in i 20 av de senaste 21 matcherna
 • Cagliari har gjort inte mål i 5 av de senaste 6 bortamatcherna
 • Cagliari har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Juventus har gjort mål i 29 av de senaste 31 matcherna mot Cagliari
 • Juventus har inte förlorat 20 av de 21 senaste matcherna mot Cagliari
 • Juventus har vinst 12 av de 14 senaste matcherna mot Cagliari
 • I 21 av de senaste 23 Juventus matcher mot Cagliari var antalet av mål över 1.5
 • Juventus har släppte inte in i 4 av de senaste 5 hemma matcherna mot Cagliari

Form: Juventus mot Cagliari

Svårslagna Juventus

Juventus hoppas att den goda formen håller i sig. Juventus ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Malmö FF med siffrorna 1-0. Därefter blev det oavgjort efter en 1-1 match mot Venezia. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Bologna med 2-0.

Cagliari hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cagliari de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Cagliari har bara mäktat med en seger den senaste tiden, en seger som kom i en match mot Cittadella. Dessförinnan förlorade man med 4-0 mot Inter och senast blev det åter en förlust mot Udinese.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Juventus ha goda chanser att vinna mot Cagliari.

Juventus vs Cagliari Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Cagliari och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Juventus har vunnit 90%, medan Cagliari har vunnit 10% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 9-0-1. I den föregående 10 matcher mellan Juventus och Cagliari kom över 2,5 mål upp 5 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 2 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 21 poäng. Även om Cagliari inte kommer att ha någon att ta sig förbi Juventus i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Juventus, som nu är nummer 7 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Alvaro Morata är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Juventus kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Cagliari ställa hoppet till Joao Pedro att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.