Italien vs Albanien: Bästa oddsen och matchtipsen

Italien vs Albanien Statistik

  • Italien har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna i European Championship
  • Italien har vunnit de senaste 7 matcherna i rad i European Championship
  • Italien har förlorade de senaste 4 matcherna i European Championship, och båda lagen gjorde mål samtidigt
  • Italien har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Italien har vann 6 i de senaste 7 matcherna i European Championship och totalt antal mål var över 2.5
  • I 21 av Albaniens senaste 23 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Albanien har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • I 6 av Albaniens senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I de senaste 3 Albaniens matcher i European Championship, var antalet mål under 2.5
  • Albanien har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad

Italien vs Albanien H2H

Italien vann de två senaste mötena med Albanien, då de följde upp en 1-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 3-1. Att titta tillbaka på deras senaste fyra matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Albanien tog noll vinster av de föregående fyra matcherna. Värdarna Italien vann fyra av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.40.

Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste fyra matcherna mellan Italien och Albanien.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Italien gjorde ett snitt på 1.75 mål, medan Albanien snittade 0.25 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i fem av Italien’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Albanien spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Italien vs Albanien Preview

Italien form

Italien ser starka ut inför den kommande matchen, där de hoppas på att fortsätta vara obesegrade. I deras tre senaste drabbningar vann de först mot Ecuador med 2-0, innan de fick oavgjort 0-0 mot Turkiet. De var tillbaka som vinnare senast när de slog Bosnia-Herzegovina 1-0. Italien lyckades ta imponerande fyra vinster på de sex senaste landskamperna, där de även spelade oavgjort en och förlorade noll. De gjorde 14 mål och släppte till tre gånger.

Albanien form

Albanien ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Sweden blev det förlust efter 1-0, men de reste sig snabbt och vann mot Liechtenstein i en 3-0-match. De följde upp vinsten med en ny 3-1-seger mot Azerbaijan i den senaste matchen. Albanien vann två gånger samt tre oavgjorda och två förluster i sina sex senaste landskamper. Målstatistiken var sex insläppta och sex gjorda.

Nuvarande tabellen i EM

Italien tog åtta vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Albanien vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i fyra och förlorade fem. Italien förväntar sig nog att göra mål kommande lördag, då Albanien inte hållt en enda nolla i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur in fem hållna nollor i de 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Federico Chiesa har varit grym för Italien på slutet, med två mål, och man bör snegla på spelmarknaden här. Albanien är optimistiska till att Rey Manaj att han dubblar målskördan från sina sex senaste matcher.