Polen mot Nederländerna – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Polen vs Nederländerna Statistik

  • I de senaste 7 matcherna i rad Polen har spelat i EM, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 3 Polens matcher i EM, var antalet mål över 4.5
  • Polen har gjort mål i 12 av de senaste 13 matcherna
  • I 6 av Polens senaste 7 matcher i EM var antalet av mål över 2.5
  • Polen har gjort mål på de senaste 8 matcherna i EM
  • Nederländerna har gjort mål i 43 av de senaste 45 matcherna
  • I 12 av Nederländernas senaste 14 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Nederländerna har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna i EM
  • Nederländerna har vann 4 i de senaste 5 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Nederländerna har vunnit 6 av sina senaste 8 matcher

Polen vs Nederländerna H2H

Senast lagen mötte varandra gick Nederländerna av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Allt som allt har Nederländerna bra resultat mot Polen under tidigare säsonger med övertag på 5-1-0 inför den här matchen. Spelbolagen har Nederländerna att vinna denna match till högsta odds på 1.57.

Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste sex matcherna mellan Polen och Nederländerna.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Polen gjorde ett snitt på 0.84 mål, medan Nederländerna snittade 1.99 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Polen’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher. Nederländerna lyckades hitta nät 2.7 gånger i snitt under den här perioden.

Polen vs Nederländerna Preview

Polen form

I de tre senaste matcherna såg vi Polen spela 0-0 mot Wales, innan man slog Ukraina med 3-1, och Turkiet med 2-1. Polen visade klass i sina senaste sex landskamper där man vann fem, spelade oavgjort två och förlorade noll. De gjorde 14 mål, och släppte in fem.

Nederländerna form

Nederländerna ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Tyskland blev det förlust efter 2-1, men de reste sig snabbt och vann mot Canada i en 4-0-match. De följde upp vinsten med en ny 4-0-seger mot Iceland i den senaste matchen. Nederländerna har varit enastående på resande for på slutet, med fem vinster i de sex senaste landskamperna. De såg även noll oavgjorda och två förluster, medan man gjorde tolv och släppte in sju mål.

Nuvarande tabellen i EM

Polen tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Nederländerna vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade två. Nederländerna har varit pigga från start och öppnat målskyttet i åtta av sina 10 senaste på bortaplan. Gästerna nätade först i åtta av de 10 senaste hemmamatcherna.

Senaste lagnyheter

Med två mål på sex matcher har Piotr Zielinski varit synlig på resultat-tavlan på slutet, vilket gör han intressant i bettingsyfte, när han ställs mot Nederländerna och deras defensiv. Gästerna hoppas Wout Weghorst lägger till ytterligare fyra mål i sina senaste matcher.