Jönköping S. vs Falkenbergs FF bästa odds och match tips

Jönköping S. verkar vara på en riktigt bra plats innan de tar emot Falkenbergs FF i omgång 20 av Superettan. Rankad på plats nummer 7 i Superettan har Jönköping S. samlat 27 poäng i 17 matcher. Med 19 poäng befinner Falkenbergs FF sig som nummer 14 efter 17 matcher. Medan Jönköping S. kan smyga in i topp 6 med en seger här, hoppas Falkenbergs FF på att lägga lite avstånd till de lägre lagen.

Våra tips

Statistik och fakta för Jönköping S. VS. Falkenbergs FF.

  • Jönköping S. har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Jönköping S. senaste 4 av 6 matcher;
  • Jönköping S. nätade i de senaste 5 av 7 matcher;
  • Jönköping S. släppte in i de senaste 5 av 7 matcher.
  • Falkenbergs FF är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Falkenbergs FF släppte in i de senaste 19 av 21 matcher;
  • Falkenbergs FF nätade i de senaste 10 av 12 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Falkenbergs FFs senaste 9 av 11 matcher.

Form: Jönköping S. mot Falkenbergs FF

Jönköping S. är i en 50/50 form.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Jönköping S. eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste landskamperna för Jönköping S. gick det så här: den första förlorade de 3-2 till IK Brage och sen blev det 2-1 vinst mot Östers IF. Den senaste matchen blev 1-0 vinst mot GAIS.

Falkenbergs FF letar efter mer.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Falkenbergs FF de senaste veckorna. I de tre senaste matcherna för Falkenbergs FF tog de en 1-0 vinst mot Trelleborgs FF och sen blev det 3-1 vinst mot Västerås SK. Den senaste matchen var 3-3 mot Akropolis IF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför också kunna vara ett bra val.

Jönköping S. VS. Falkenbergs FF Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom Falkenbergs FF därifrån med 3 poäng och resultatet var 3-2. Jönköping S. går in i matchen mot Falkenbergs FF med 3-1-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Jönköping S. och Falkenbergs FF. Båda lagen gör mål var ut 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Falkenbergs FF inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Jönköping S. i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Jönköping S, som nu är nummer 7 med 27 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

När vi tittar på tabellen över de spelare som gjort flest mål för varje lag i de senaste sex matcherna kan vi se några intressanta namn, bland annat Robin Book som sticker ut för Jönköping S. och Kwame Kizito som spelar för gästerna. Det förväntas att de nämnda målskyttarna kan slå till igen för sina lag i den kommande matchen.