Örgryte vs Akropolis IF bästa odds och match tips

Även om både Örgryte och Akropolis IF njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan båda pressa på för en ännu starkare position när de möter klockan 13:00 11 September i 20 runda i Superettan. Som nummer 13 har Örgryte lyckat att skrapa ihop 20 poäng från 18 matcher. Med 21 poäng har Akropolis IF efter 18 möten placerat sig själva på plats nummer 10 i Superettan. Resultaten har inte varit så bra för Örgryte medan Akropolis IF går över förväntan för säsongen. På lördag kommer de förstnämnda att vara angelägna om att visa sin potential.

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte VS. Akropolis IF.

  • Örgryte vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Örgryte är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Örgryte är obesegrade de senaste 6 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örgrytes senaste 3 av 5 matcher.
  • Akropolis IF är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Akropolis IF släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Akropolis IF nätade i de senaste 6 av 8 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Akropolis IFs senaste 4 av 6 matcher.

Form: Örgryte mot Akropolis IF

Örgryte har problem att hitta bra resultat.

Stämningen i Örgryte är inte så bra eftersom de inte lyckats få en vinst på senare tid. I de tre senaste matcherna för Örgryte slutade de 1-1 mot IK Brage och sen blev det 0-0 mot Östers IF. Den senaste matchen var 2-2 mot Norrby.

Akropolis IF fortsätter att plocka poäng.

Akropolis IF hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Akropolis IF tog de en 1-0 vinst mot Norrby och sen blev det 2-1 förlust mot IFK Värnamo. Den senaste matchen var 3-3 mot Falkenbergs FF.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Akropolis IF är vårt val för en seger.

Örgryte VS. Akropolis IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Örgryte och Akropolis IF var en jämn match. Akropolis IF lyckades hitta en liten 1-0 seger. Örgryte har vunnit 33% procent, medan Akropolis IF har vunnit 67% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-0-2.

Tabellställningar i Superettan

Efter en titt på Superettan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 20 för hemmalaget, kommer Örgryte att ha en möjlighet att komma ikapp Akropolis IF eller till och med komma över besökarna i ligan. Akropolis IF, som nu ligger på 10 med 21 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på lördag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Marcus Burman när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Akropolis IF. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Örgryte är Ajdin Zeljkovic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.