Landskrona BoIS vs GAIS bästa odds och match tips

Landskrona BoIS möter GAIS på lördag i Superettan. Landskrona BoIS ligger på plats nummer 5 i Superettan med 31 poäng efter att ha spelat 19 matcher. Skillnaden mot GAIS är 11 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats nummer 12 i tabellen efter 18 omgångar. Topplaget Landskrona BoIS hoppas kunna orsaka mer elände mot det lågt placerade GAIS kommande lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS VS. GAIS.

  • Landskrona BoIS har förlorat de senaste 3 matcherna i rad;
  • Landskrona BoIS har förlorat i de senaste 5 av 6 matcher;
  • Landskrona BoIS har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskrona BoISs senaste 5 av 7 matcher.
  • GAIS har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 10 av 12 matcher;
  • GAIS släppte in i de senaste 13 av 15 matcher.

Form: Landskrona BoIS mot GAIS

Landskrona BoIS har hamnat på hal is igen…

Landskrona BoIS tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS förlorade de 2-0 till IFK Värnamo de och följt med 1-0 förlust mot Helsingborg och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 förlust mot IK Brage.

GAIS håller målet i sikte.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av GAIS. I de tre senaste matcherna för GAIS förlorade de 1-0 till Trelleborgs FF och sen blev det 1-0 förlust mot Jönköping S. Den senaste matchen var 4-3 vinst mot Vasalunds IF.

Det ser ut som en jämn match, men GAIS verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Landskrona BoIS.

Landskrona BoIS VS. GAIS Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom GAIS därifrån med 3 poäng och resultatet var 3-1. Landskrona BoIS har vunnit 44% procent, medan GAIS har vunnit 44% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-1-4. 7 gånger i den senaste 9 matcher mellan Landskrona BoIS och GAIS blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om GAIS inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Landskrona BoIS i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu är nummer 5 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Kevin Jensen. Han är toppskytt för Landskrona BoIS, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

GAIS kommer att hoppas att Julius Lindberg hittar nätet igen. Han står på 3 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.