Jönköping S. vs IK Brage bästa odds och matchtips

Både Jönköping S. och IK Brage njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen och båda hoppas på ett spännande möte. Som nummer sju har J-Södra lyckats skrapa ihop 30 poäng efter 19 matcher. Med 21 poäng har IK Brage efter 19 matcher placerat sig på plats nummer 13 i Superettan. Medan Jönköping S. kan smyga in i topp 6 med en seger här, hoppas IK Brage på att lägga lite avstånd mellan sig och de lägre lagen.

Våra tips

Statistik och fakta för Jönköping S. vs. IK Brage

  • Jönköping S. har vunnit i fem av de senaste sex hemmamatcherna;
  • Jönköping S. släppte in mål bakåt i sju av de senaste nio matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i fyra av Jönköping S. senaste sex matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i två Jönköping S. senaste fyra matcher.
  • IK Brage står utan vinst de senaste fyra bortamatcherna;
  • IK Brage nätade i 15 av de senaste 17 matcherna;
  • IK Brage släppte in mål bakåt i tio av de senaste tolv matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i sex av IK Brages senaste åtta matcher.

Form: Jönköping S. mot IK Brage

Jönköping S. fortsätter med bra resultat

Jönköping S. hoppas fortsätta sin starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Jönköping S. gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot GAIS och sen blev det 2-1 vinst mot Falkenbergs FF. Den senaste matchen blev en 2-0 förlust mot IFK Värnamo.

IK Brage ser fortsatt bleka ut

IK Brage går in i matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för IK Brage gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot Landskrona BoIS och sen blev det 3-1 förlust mot Trelleborgs FF. Den senaste matchen blev 4-1 förlust mot GAIS.

Jönköping S. har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av att spela hemma tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 1.96 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.60.

Jönköping S. VS. IK Brage matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, kom IK Brage därifrån med 3 poäng efter en 3-2 seger. Jönköping S. möter IK Brage med 5-1-4 från deras senaste tio matcher i Superettan. Under dessa tio matcher mellan Jönköping S. och IK Brage blev det över 2,5 mål sex gånger. Att båda lagen gör mål var ett bra val i fem av dessa tio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Nio poäng skiljer lagen innan matchen spelats. Även om IK Brage inte kommer att komma ikapp Jönköping inom den närmsta tiden, kommer hemmalaget säkerligen göra allt för att minska gapet mellan dem och samla poäng. Jönköping å andra sidan jagar Landskrona BoIS på en sjätteplats. Matchen kommer säkerligen bjuda på underhållning och är en mycket bra match att satsa på.

Skytteligan

När vi tittar på tabellen över spelare med flest mål för respektive lag i de senaste sex matcherna kan vi se några intressanta namn, bland annat Robin Book som sticker ut från Jönköping S. och Leonard Pllana som spelar för gästerna. Det förväntas att de nämnda målskyttarna kan slå till igen för sina lag i matchen på lördag.