Landskrona BoIS vs Norrby bästa odds och matchtips

Både Landskrona BoIS och Norrby hoppas på att befästa sin position i tabellens övre skikt när de möts på lördag. På en sjätteplats ser vi Landskrona BoIS som har lyckats samla på sig 34 poäng efter 21 spelade matcher. På samma poäng finner vi även Norrby med lika många spelade matcher, men en placering högre. Norrby är sugna på en seger efter ett par oavgjorda matcher. Men en poäng mot ett topplag som Landskrona BoIS får ändå ses som acceptabelt.

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS VS. Norrby

  • Landskrona BoIS har förlorat i fyra av sina senaste fem matcher;
  • Landskrona BoIS har vunnit fem av sina senaste sex hemmamatcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i fem av Landskrona BoISs senaste sju matcher;
  • Landskrona BoIS släppte in mål bakåt i åtta av sina senaste tio matcher.
  • Norrby står utan vinst i sina senaste sex matcher;
  • Norrby är obesegrade i sina senaste fyra matcher;
  • Norrby har inte vunnit de senaste fyra matchern på bortaplan;
  • Norrby nätade i nio av sina senaste elva matcher.

Form: Landskrona BoIS mot Norrby

Landskrona BoIS hoppas på en nytändning

Landskrona BoIS hoppas bryta sin nedåtgående trend. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS förlorade de 1-0 mot IK Brage och sen blev det 2-1 vinst mot GAIS. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot GIF Sundsvall.

Norrby vill klättra mot toppen

Norrby går in i matchen med några dåliga resultat i ryggen. I de tre senaste matcherna för Norrby slutade det 0-0 mot Vasalunds IF och sen blev det 1-1 mot Västerås SK. Den senaste matchen var 1-1 mot Trelleborgs FF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med likvärdig samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Därför skulle ett oavgjort resultat vara ett bra val att satsa på.

Landskrona BoIS VS. Norrby matchhistorik

Det senaste mötet mellan Landskrona BoIS vs Norrby spelades 1 Maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Landskrona BoIS har vunnit 0% procent, medan Norrby har vunnit 33% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-1.

Tabellställningar i Superettan

Innan matchstart står båda lagen på samma poäng. Därför kan kommande omgång ha stor påverkan på det lag som går hem med tre poäng. Det kommer säkerligen bli en spännande match där båda lag kämpar hårt för poängen på lördag.

Skytteligan

När det gäller målskyttar är det lite snålt i Landskrona BoIS. Kevin Jensen har gjort fem mål under säsongen men endast ett mål på de senaste sex matcherna.

Norrby kommer att hoppas att Dijan Vukojevic hittar nätet igen. Han står på elva mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras sex senaste matcher.