Jönköping S. vs Norrby bästa odds och matchtips

Både Jönköping S. och Norrby satsar på att befästa sin position i tabellen, när de drabbar samman i denna efterlängtade match på söndag. På plats sju i Superettan ligger just nu Jönköping S. som samlat ihop 32 poäng 22 spelade matcher. Med 35 poäng befinner sig Norrby på plats en sjätteplats 22 spelade matcher. Vinstlösa i sina fyra senaste matcher gör att Jönköpings självförtroende fått sig en törn. De skulle dock kunna skrälla mot Norrby.

Våra tips

Statistik och fakta för Jönköping S. vs Norrby

  • Jönköping S. vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Jönköping är obesegrade de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Jönköping släppte in i nio av de senaste elva matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Jönköpings senaste fyra av sex matcher.
  • Norrby vann inte på de senaste åtta matcherna i rad;
  • Norrby vann inte på de senaste fem matcherna i rad på bortaplan;
  • Norrby släppte in i tio av de senaste tolv matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Norrbys senaste fem av sju matcher.

Form: Jönköping S. mot Norrby

Jönköping är starka hemma

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Jönköping S. eftersom de håller sin nivå. De tre senaste matcherna för Jönköping S. förlorade de med 3-0 mot Helsingborg följt av en 0-0 match mot IK Brage och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 1-1 mot Akropolis IF.

Norrby behöver vända den dåliga trenden

Stämningen i Norrby är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. I de tre senaste matcherna för Norrby gick det så här: den första slutade 1-1 mot Trelleborgs FF och sen blev det en 1-0 förlust mot Landskrona BoIS. Den senaste matchen blev en 2-2 mot Helsingborg.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Jönköping S. det bästa valet här till odds 2.60.

Jönköping vs Norrby Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Norrby med sig 3 poäng därifrån i en 2-0-seger. Jönköping S. går in i matchen mot Norrby med 4-1-2 i bagaget från deras senaste sju matcherna i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Jönköping S. kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Norrby som för närvarande ligger på plats nummer sex med 35. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och gå förbi Trelleborg på femteplats

Skytteligan

När vi tittar på tabellen över spelare med flest mål för respektive lag i de senaste 6 matcherna kan vi se några intressanta namn, bland annat Robin Book som sticker ut från Jönköping S. och Dijan Vukojevic som spelar för gästerna. Det förväntas att de nämnda målskyttarna kan slå till igen för sina lag i den kommande matchen på söndag.