Jönköping S. vs Örgryte bästa odds och matchtips

Både Jönköping S. och Örgryte kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Superettan. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Superettan. Efter 25 spelade matcher är Jönköping S. rankade som nummer åtta i Superettan med 33 poäng. Det ger en skillnad på tre poäng till Örgryte, som ligger på plats nio i tabellen med 30 poäng. Både Jönköping S. och Örgryte har varit besvikna över resultaten den senaste tiden i Superettan. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Jönköping S. vs Örgryte

  • Jönköping S. vann inte de senaste sex matcherna i rad;
  • Jönköping S. vann inte de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Jönköping S. släppte in i elva av de senaste tretton matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Jönköping S.s senaste sex av åtta matcher.
  • Örgryte vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Örgryte nätade i 13 av de senaste 15 matcherna;
  • Örgryte släppte in i nio av de senaste elva matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Örgrytes senaste fyra av sex matcher.

Form: Jönköping S. mot Örgryte

Jönköping S. hoppas på en nystart

Stämningen i Jönköping S. är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Jönköping S. har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Det började med en förlust mot Norrby med 1-0. Sedan tog de en poäng poäng i en match som slutade 1-1 mot GIF Sundsvall. Senast blev det förlust mot Landskrona med 2-0.
 

Örgryte letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Örgryte de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Örgryte har den senaste tiden förlorat mot GAIS, spelat lika (1-1) mot Falkenberg och senast blev det 2-2 mot Trelleborg.
 

Det ser ut som en jämn match, men Örgryte verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Jönköping S.

Jönköping S. vs Örgryte Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 12 juni 2021. Jönköping S. har vunnit 50% , medan Örgryte har vunnit 10% av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 5-4-1. Jönköping S. har fått ett litet övertag i sina senaste matcher. Matcher som har haft en tendens att bjuda på ganska många mål.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 26 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Örgryte kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Jönköping S. som för närvarande ligger på plats nummer åtta med 33 poäng i den kommande matchen på lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Tabellställningen över de poängligaste spelarna i de senaste sex matcherna visar att Jönköping S. kan komma att förlita sig på Eric Johana Omondi när det gäller att göra mål i den kommande matchen. 

Å andra sidan är Ajdin Zeljkovic en av de avgörande spelarna i Örgryte som har gjort fem mål de senaste fyra matcherna. Båda spelarna förväntas vara farliga och svåra för försvaret att stoppa på lördag.