Norrby vs Östers IF bästa odds och matchtips

Norrby och Östers IF ligger bra till i mitten av tabellen innan de möts på kommande lördag. Båda lagen kan jaga poäng utan att ta en alltför stor risk. Norrby har för närvarande plats sex i tabellen med 38 poäng efter 25 spelade matcher. Med 25 omgångar bakom sig har Östers IF lyckats samla ihop 35 poäng och ligger på plats sju i Superettan. Två förluster i de senaste sex matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norrby. De skulle dock kunna skrälla mot Östers IF.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs Östers IF

  • Norrby vann inte de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Norrby släppte in i elva av de senaste 13 matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Norrbys senaste fem av sju matcher;
  • Norrby nätade i sex av de senaste åtta matcherna.
  • Östers IF är obesegrade de senaste sju matcherna i rad;
  • Östers IF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Östers IF nätade i åtta av de senaste tio matcher;
  • Östers IF släppte in i sex av de senaste åtta matcher.

Form: Norrby mot Östers IF

Norrby har problem att hitta bra resultat

Norrby tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Norrby har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Helsingborg, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0 vinst mot Jönköping S. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-2 förlust mot IK Brage i den senaste matchen.

Östers IF fortsätter trumma på

Östers IF hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrad i de senaste tre matcherna. Först spelade man 1-1 mot eskilstuna, sedan 2-2 mot Brage och senast blev det 3-2 mot Vasalunds IF.

Norrby har sett riktigt skakiga ut på senaste tiden, därför tror vi på en bortaseger.

Norrby vs Östers IF Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 5 juni 2021. Norrby tar sig an Östers IF med 2-1-6 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan. Fyra gånger i de senaste nio matcherna mellan Norrby och Östers IF blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 26 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Östers IF kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Norrby som för närvarande ligger på plats nummer sex med 38 poäng i den kommande matchen kommande lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Dijan Vukojevic. Han är toppskytt för Norrby, för närvarande på tolv mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras sex senaste matcher. 

Östers IF kommer att hoppas att Nicolas Mortensen hittar nätet igen. Han står på åtta mål den här säsongen och gjorde mål i fyra av deras sex senaste matcher.