Udinese vs Salernitana bästa odds och matchtips

Udinese är favorittippade kommande tisdag mot Salernitana i Serie A. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Dacia Arena – Stadio Friuli. Som nummer 14 har Udinese lyckats skrapa ihop 20 poäng efter 18 spelade matcher. Med 8 poäng har Salernitana efter 18 matcher placerat sig på plats plats 20 i Serie A. Det är tuffa tider för både Udinese och Salernitana i Serie A. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Udinese vs Salernitana i Serie A

  • Udinese har inte förlorat 13 av 15 av deras senaste hemmamatcher
  • Udinese har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Udinese har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Udinese har oavgjort 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
  • Udinese har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
  • Salernitana har släppte in i de senaste 12 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 17 av 19 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorade 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Salernitana har gjort inte mål i 8 av de senaste 9 matcherna

 

Form: Udinese mot Salernitana

Udinese fortsätter trumma på

Udinese hoppas att den goda formen håller i sig. Udinese ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot AC Milan, innan de besegrade Crotone med 4-0 och sedan Cagliari med 4-0.

Salernitana formkurva pekar nedåt

Resultaten har varit under all kritik för Salernitana på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Man har endast lyckats plocka en poäng och göra ett enda mål på de senaste sex matcherna. Den senaste tiden har man förlorat mot Fiorentina, Genoa och Inter.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Salernitana är det självklart att satsa på Udinese till odds 1.47.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Udinese och Salernitana för närvarande i 12 poäng och 6 placeringar. Udinese kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Udinese och Salernitana kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Beto. Han är toppskytt för Udinese, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher. 

Salernitana kommer att hoppas att Federico Bonazzoli hittar nätet igen. Han står på 3 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.