Juventus vs Salernitana: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Juventus förbereder sig för att möta Salernitana i Serie A. Juventus ligger på plats 4 i Serie A med 56 poäng efter att ha spelat 29 matcher. Avståndet till Salernitana är 40 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 20 i tabellen efter 27 omgångar. Salernitana siktar på att närma sig säker mark i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Salernitana i Serie A

  • Juventus har inte förlorat 20 av 21 av deras senaste matcher
  • Juventus har gjort mål i 20 av de senaste 21 matcherna
  • Juventus har vunnit 8 av 10 av deras senaste hemmamatcher
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Juventus har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Juventus har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Salernitana har släppt in i de senaste 21 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 19 av 21 av deras senaste matcher
  • I 6 av de senaste 7 matcherna Salernitana har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Salernitana har spelat oavgjort 5 av 6 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorat 5 av 7 av deras senaste bortamatcher

 

Form: Juventus mot Salernitana

Juventus fortsätter vinna.

Juventus hoppas att den goda formen håller i sig. I sina tre senaste matcher vann Juventus först mot Spezia med 1-0 innan segertåget fortsatte mot Sampdoria som gav slutresultatet 3-1. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Villarreal med 3-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Salernitana hoppas kunna utöka poängen.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Salernitana eftersom de håller sin nivå. Salernitana har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Bologna lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 1-1, tätt följt av en förlust mot Inter med 5-0. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 2-2 mot Sassuolo.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Juventus ha goda chanser att vinna mot Salernitana.

Juventus vs Salernitana Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Juventus mot Salernitana var ett Serie A-möte så sent som 30 november 2021 och vi såg då Juventus ta en 2-0-vinst. Juventus tar sig an Salernitana med 1-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Juventus och Salernitana för närvarande i 40 poäng och 16 placeringar. Juventus kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Juventus och Salernitana kommer att sluta.

Skytteligan

Alvaro Morata har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Juventus kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Salernitana. Gästerna hoppas att Federico Bonazzoli fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 4 mål på de senaste sex matcherna.