Venezia vs Sampdoria: Bästa oddsen och matchtipsen

Venezia tar sig an Sampdoria för en spännande match i Serie A på söndag på Stadio Pierluigi Penzo. Venezia befinner sig på plats nummer 18 i Serie A med 22 poäng från sina första 28 matcher. 4 poäng bakom dem och på plats nummer 16 hittar vi Sampdoria som spelat 28 matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna vinna mot Sampdoria.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs Sampdoria i Serie A

  • Venezia har släppt in i de senaste 17 matcherna i rad
  • Venezia har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste matcher
  • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Venezia har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
  • Venezia har gjort mål i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
  • Sampdoria har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Sampdoria har förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
  • Sampdoria har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste matcher

 

Form: Venezia mot Sampdoria

Venezia har hamnat på hal is igen..

Venezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Venezia har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-1 mot Verona, innan Sassuolo besegrade dem med 4-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Lazio tog hem en seger med 1-0.

Sampdoria fortsätter tappa poäng.

Sampdoria tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Sampdoria har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-0 mot Atalanta, innan Udinese besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Juventus tog hem en seger med 1-3.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Venezia vs Sampdoria Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Venezia & Sampdoria spelades 19 december 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Venezia går in i matchen mot Sampdoria med 0-1-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Venezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sampdoria i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sampdoria, som nu ligger på 16 med 26 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Thomas Henry är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Venezia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Sampdoria ställa hoppet till Fabio Quagliarella att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.