Juventus vs Torino: Bästa oddsen och matchtipsen

Derby väntar när Juventus förbereder sig för att möta Torino i Serie A. Juventus är placerade på plats 4 i Serie A med 46 poäng efter 25 spelade omgångar. Torino ligger på plats 10 i tabellen med 32 poäng efter 25 spelade matcher. Juventus går in i matchen mot Torino på fredag i hopp om att ytterligare etablera sin plats som Champions League-klubb nästa säsong.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Torino i Serie A

 • Juventus har inte förlorat 14 av 15 av deras senaste matcher
 • Juventus har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
 • Juventus har vunnit 9 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har släppt in i de senaste 10 bortamatcherna i rad
 • Torino har inte vunnit 12 av 14 av deras senaste bortamatcher
 • Torino har förlorat 7 av 9 av deras senaste bortamatcher
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Juventus har inte förlorat 27 av de 28 senaste matcherna mot Torino
 • Juventus har gjort mål i de senaste 21 matcherna mot Torino i rad
 • I 6 av de senaste 7 hemmamatcherna Juventus har spelat mot Torino har båda lagen gjort mål
 • I 10 av de senaste 12 av Juventuss hemmamatcher mot Torino var antalet mål under 3.5
 • Juventus har vunnit 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Torino

Form: Juventus mot Torino

Juventus tittar uppåt – ser starka ut för tillfället.

Juventus hoppas att den goda formen håller i sig. Juventus ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Det hela började med vinster med 2-0 och 2-1 mot Verona respektive Sassuolo. De höll sedan på att bli besegrade av Atalanta, men fick med sig ett 1-1-resultat efter mål på tilläggstid.

Torino fortsätter att se bleka ut.

Torino hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bara en enda poäng har Torino lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Sassuolo, innan de blev besegrade av Udinese med 2-0. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Venezia vann med 1-2.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Torino är det självklart att satsa på Juventus till odds 1.62.

Juventus vs Torino Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Juventus med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Juventus går in i matchen mot Torino med 7-3-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan Juventus och Torino blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Därmed kan det vara värt att titta på spelet under 2.5 mål.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Juventus, som nu är 4:a med 46 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. Torino vill bygga vidare på en imponerande säsong med en derbyseger. I alla fall kommer matchen på fredag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Paulo Dybala. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Torino kommer att hoppas att Josip Brekalo hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.