Juventus vs Verona bästa odds och matchtips

Juventus är favorittippade kommande söndag mot Verona i Serie A. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Allianz Stadium. Efter 23 spelade matcher är Juventus rankade som nummer 5 i Serie A med 42 poäng. Det ger en skillnad på 9 poäng till Verona, som ligger på plats 9 i tabellen med 33 poäng. Juventus går in i matchen mot Verona på söndag i hopp om att slå sina motståndare i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Verona i Serie A

 • Juventus har inte förlorat 11 av 12 av deras senaste matcher
 • Juventus har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Juventus har vunnit 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • I 15 av de senaste 17 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hellas Verona har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Hellas Verona har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
 • Hellas Verona har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Juventus har gjort mål i de senaste 17 matcherna mot Hellas Verona i rad
 • I de senaste 8 matcherna i rad Juventus har spelat mot Hellas Verona har båda lagen gjort mål
 • I 11 av de senaste 13 av Juventuss matcher mot Hellas Verona var antalet mål över 2.5
 • Juventus har vunnit 8 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Hellas Verona
 • Juventus har inte förlorat de senaste 9 hemmamatcherna mot Hellas Verona i rad

Form: Juventus mot Verona

Juventus fortsätter trumma på.

Juventus hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Juventus ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-0 och 4-1 mot Udinese respektive Sampdoria. Vinstsviten stoppades dock sedan av AC Milan, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Verona fortsätter att plocka poäng.

Verona hoppas att den goda formen håller i sig. Verona kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Salernitana fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-2-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Sassuolo med 2-4. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Bologna i sin senaste match.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Juventus till odds 1.57 ser ut att vara det bästa alternativet kommande söndag.

Juventus vs Verona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Verona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Juventus tar sig an Verona med 4-3-3 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. 8 gånger i den senaste 10 matcher mellan Juventus och Verona blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Juventus och Verona för närvarande i 9 poäng och 4 placeringar. Juventus kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Verona kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Verona är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Juventus och Verona kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Giovanni Simeone när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Verona. Hans säsongssaldo är 12 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Juventus är Paulo Dybala spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.