Kalmar FF vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

Kalmar FF gör sig redo för striden mot Degerfors vid Guldfågeln Arena kommande söndag, en match i omgång 3 av Allsvenskan. Kalmar FF går in i den tredje omgången av Allsvenskan med 3 poäng i bagaget och hoppas att kunna dubbla detta i kommande match. Degerfors har inget att visa upp från de första matcherna i Allsvenskan så när de går in i omgång 3 är det upp till bevis.

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF vs Degerfors i Allsvenskan

  • Kalmar FF har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Degerfors har gjort mål på de senaste 13 matcherna
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Degerfors har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna
  • Degerfors har förlorat 3 av sina senaste 4 matcher
  • Degerfors har inte vunnit 3 av sina senaste 4 matcher

 

Form: Kalmar FF mot Degerfors

Det är lite problematiskt för Kalmar FF

Kalmar FF hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Kalmar FF har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Djurgården i en match som slutade 2-0.Malmö FF blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Kalmar FF lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 3-0 mot Varbergs BoIS FC.

Degerfors fortsätter att se bleka ut.

Degerfors hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Degerfors har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 5-1 mot Elfsborg, innan Djurgården besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Häcken tog hem en seger med 1-2.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Degerfors är det självklart att satsa på Kalmar FF till odds 1.80.

Kalmar FF vs Degerfors Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Kalmar FF med sig 3 poäng därifrån i en 4-1-seger. Kalmar FF går in i matchen mot Degerfors med 2-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 3 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Degerfors kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Kalmar FF som för närvarande ligger på plats nummer 7 med tre poäng i den kommande matchen kommande söndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Oliver Berg har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Kalmar FF kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Degerfors. Gästerna hoppas att Diego Campos fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 4 mål på de senaste sex matcherna.