Kalmar FF vs IFK Norrköping bästa odds och matchtips

Både Kalmar FF och IFK Norrköping satsar på att befästa sin position I tabellen, när de drabbar samman i denna efterlängtade match på kommande söndag. På plats nummer sju i Allsvenskan har Kalmar FF spelat ihop 41 poäng efter 26 matcher. Med 43 poäng befinner sig IFK Norrköping på plats fem i tabellen med 26 spelade matcher. Två förluster på de senaste sex kampe har satt tydliga spår i självförtroendet hos Kalmar FF. De skulle dock kunna skrälla mot IFK Norrköping.

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF vs IFK Norrköping i Allsvenskan.

  • Kalmar FF är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Kalmar FFs senaste fem av sju matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Kalmar FFs senaste fem matcher i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Kalmar FFs senaste fem av sju matcher.
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IFK Norrköpings senaste 13 av 15 matcher;
  • IFK Norrköping släppte in i 14 av de senaste 16 matcherna;
  • IFK Norrköping nätade i 13 av de senaste 15 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i IFK Norrköpings senaste fem av sju matcher.

Form: Kalmar FF mot IFK Norrköping

Kalmar FF flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Kalmar FF som hållit sin nivå. När man tittar på Kalmar FF’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Djurgården tog de en vinst med 3-2, följt av ett oavgjort resultat (2-2) mot Varbergs BoIS FC. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 4-1-förlust mot Häcken.

IFK Norrköping hoppas kunna utöka poängen.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av IFK Norrköping som hållit sin nivå.  Det har varit blandade resultat med en förlust mot AIK, ett oavgjort resultat mot Mjällby och nu senast en vinst i toppstriden mot Elfsborg.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Kalmar FF vs IFK Norrköping Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Kalmar och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 2-1. Kalmar FF går in i matchen mot IFK Norrköping med 1-2-7 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. Fem gånger i den senaste tio matcher mellan Kalmar FF och IFK Norrköping blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna omgångs 27 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Kalmar FF kommer att ha en möjlighet att komma ikapp IFK Norrköping som för närvarande ligger på plats nummer fem med 43 poäng i den kommande matchen på söndag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Samuel Adegbenro när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fem gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag IFK Norrköping. Hans säsongssaldo är 16 mål just nu. 

Med fem mål på de sex senaste matcherna för Kalmar FF är Jonathan Ring spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.