Kalmar FF vs Sirius bästa odds och matchtips

Båda lagen är placerade i mitten av tabellen men vill förbättra sina placeringar med tre nya poäng. På plats sju finner vi Kalmar FF som samlat på sig 34 poäng på 21 matcher. Sirius innehar plats nio med 27 poäng. Hemmalaget får ses som favoriter som siktar på att utöka sin obesegrade svit i Allsvenskan.

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF vs Sirius

  • Kalmar FF är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i fem av Kalmars senaste sju matcher;
  • Kalmar nätade i åtta av de senaste tio matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Kalmars tre senaste matcher.
  • Sirius är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i sex av Sirius senaste åtta matcher;
  • Sirius nätade i nio av de senaste elva matcherna;
  • Sirius släppte in i fem av de senaste sju matcherna.

Form: Kalmar FF mot Sirius

Kalmar FF är svårslagna

Kalmar FF hoppas att den goda formen håller i sig. Laget ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då se siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher har de besegrat Halmstads BK med siffrorna 1-0 innan det blev oavgjort (1-1) mot AIK. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade IFK Göteborg med 2-0.

Sirius söker nya poäng

Sirius hoppas fortsätta sin starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Sirius gick det så här: den första tog de en 2-1 vinst mot Degerfors och sen blev det 4-2 förlust mot IFK Norrköping. Den senaste matchen slutade 1-1 mot Halmstads BK.

Detta är en match mellan två mycket jämna lag som har en ganska likvärdig form. Kalmar är dock favoriter hos oddsmakarna att vinna matchen till oddsen 1.73.

Kalmar FF vs Sirius Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Kalmar FF och Sirius spelades 1 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Kalmar går in i matchen mot Sirius med 2-4-3 i bagaget från deras senaste tio matcher i Allsvenskan. De senaste nio matcherna mellan Kalmar och Sirius var över 2,5 mål ett vinnande spel fyra gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna fem gånger i dessa nio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Det skiljer sju poäng mellan de två lagen. Även om Sirius för närvarande inte kan hota Kalmars sjundeplats kan de med en vinst gå om Varbergs BoISFC. Kalmar å andra sidan kan ta ett rejält kliv uppåt i tabellen vid en vinst, som skulle placera dem på en bekväm fjärdeplats. Hur som helst så är matchen på söndag ett riktigt bra tillfälle att satsa.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Christian Kouakou när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Sirius. Han har gjort tio mål hittills denna säsong. 

Oliver Berg är bästa målgörare i Kalmar med tre mål på de senaste sex matcherna och kommer säkerligen försöka pricka in flera i denna match.