Kalmar FF vs Varbergs BoIS FC bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Kalmar FF och Varbergs BoIS FC en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. Kalmar FF har för närvarande plats sju i tabellen med 37 poäng efter 23 spelade matcher. Med 23 omgångar bakom sig har Varbergs BoIS FC lyckats samla ihop 28 poäng och ligger på plats tio i Allsvenskan. 

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF vs Varbergs BoIS FC

  • Kalmar FF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Kalmar FF nätade i nio av de senaste elva matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Kalmar FFs senaste tre av fem matcher;
  • Kalmar FF släppte in i fem av de senaste sju matcher.
  • Varbergs BoIS FC vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Varbergs har förlorat de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Varbergs nätade i sju av de senaste nio matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste tre av fem matcher.

Form: Kalmar FF mot Varbergs BoIS FC

Kalmar FF fortsätter trumma på

Kalmar FF hoppas att den goda formen håller i sig. I sina tre senaste matcher vann Kalmar FF först mot IFK Göteborg med 2-0 innan segertåget fortsatte mot Sirius som gav slutresultatet 3-1. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Mjällby med 4-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Varbergs BoIS FC formkurva pekar nedåt

Stämningen i Varbergs BoIS FC är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. I sina tre senaste har man bara en vinst som kom mot Sirius. Efter det åkte man på två raka förluster mot Mjällby (4-0) och Djurgården (3-2).

Kalmar FF har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen har Kalmar som favoriter odds 1.85 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 4.20.

Kalmar FF vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Kalmar FF & Varbergs BoIS FC spelades 4 juli 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Kalmar FF har vunnit 0%, medan Varbergs BoIS FC har vunnit 33%  av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-1.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen nio poäng. Även om Varbergs BoIS FC inte kommer att ha någon att ta sig förbi Kalmar FF i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Kalmar FF, som nu är nummer sju med 37 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Victor Karlsson som gjort två mål på de senaste fyra matcherna för sitt Varberg.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Kalmar FF är Isak Jansson som gjort fyra mål på de senaste sex matcherna. Även Jonathan Ring och Oliver Berg har satt flera mål på senaste tiden.