Wolves vs Everton bästa odds och matchtips

Både Wolves och Everton kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. På plats 11 i Premier League ligger just nu Wolves som samlat ihop 13 poäng efter deras nio spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig Everton på plats åtta efter nio spelade matcher. Två raka förluster har satt tydliga spår i självförtroendet hos Everton.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Everton

  • Wolves är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Wolves har förlorat i fyra av de senaste fem matcher hemma;
  • Wolves släppte in i 13 av de senaste 15 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste sju av nio matcher.
  • Everton vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Everton släppte in i åtta av de senaste tio matcher;
  • Everton nätade i sju av de senaste nio matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Evertons senaste tre av fem matcher.

Form: Wolves mot Everton

Wolves är svåra att bryta ner

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Wolves ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-1 och 3-2 mot Newcastle respektive Aston Villa. Vinstsviten stoppades dock sedan av Leeds, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

Everton hoppas på en nystart

Everton tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara lyckats ta en poäng den senaste tiden, som förvisso är mot Manchester United. Sedan förlorade man två raka mot West Ham och Watford.
 

Wolves har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.25 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.40.

Wolves vs Everton Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 19 maj 2021, och Wolves gick därifrån med en 1-0-seger. Wolves går in i matchen mot Everton med 2-3-5 i bagaget från deras senaste tio matcher i Premier League. De senaste tio matcherna mellan Wolves och Everton var över 2,5 mål ett vinnande spel sju gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer ett poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer tio för hemmalaget, kommer Wolves att ha en möjlighet att komma ikapp Everton eller till och med komma över besökarna i ligan. Everton, som nu ligger på åtta med 14 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på måndag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Andros Townsend när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Everton. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Wolves är Hee-Chan Hwang spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.