Leeds vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Leeds gör sig redo för striden mot Crystal Palace vid Elland Road på tisdag, en match i omgång 14 av Premier League. Leeds har för närvarande plats 17 i tabellen med 12 poäng efter 13 spelade matcher. Med 13 omgångar bakom sig har The Eagles lyckats samla ihop 16 poäng och ligger på plats 11 i Premier League. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Leeds. De skulle dock kunna skrälla mot The Eagles.

Våra tips

Statistik och fakta för Leeds vs Crystal Palace i Premier League

  • Leeds vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Leeds är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Leeds släppte in i 12 av de senaste 14 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Leedss senaste 5 av 7 matcher.
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Crystal Palace nätade i 10 av de senaste 12 matcher;
  • Crystal Palace släppte in i 7 av de senaste 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Crystal Palaces senaste 3 av 5 matcher.

Form: Leeds mot Crystal Palace

Leeds har stora problem

Leeds hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Leeds har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Leicester lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 1-1, tätt följt av en förlust mot Tottenham med 2-1. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 0-0 mot Brighton.
 

Crystal Palace håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Crystal Palace eftersom de håller sin nivå. Det har varit en blandad kompott med resultat för Crystal Palace som den senaste tiden har besegrat Wolves, följt av ett oavgjort resultat mot Burnley. Senast blev det förlust mot Aston Villa med 2-1.
 

Det ser ut som en jämn match, men Crystal Palace verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Leedss.

Leeds vs Crystal Palace Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Leeds med sig 3 poäng därifrån i en 2-0-seger. Leeds har vunnit 50%, medan Crystal Palace har vunnit 50% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-0-1.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Leeds inte kommer att ha en möjlighet att komma över Crystal Palace i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Crystal Palace, som nu ligger på 11 med 16 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Raphinha är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Leeds kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Crystal Palace ställa hoppet till Christian Benteke att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.