Leicester vs Arsenal bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Leicester och The Gunners en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Premier League. Som nummer nio har The Foxes lyckats skrapa ihop 14 poäng efter nio spelade matcher. Med 14 poäng har The Gunners efter nio matcher placerat sig på plats tio i Premier League. Arsenal har fått en bra start på sin säsong i Premier League och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter The Foxes.

Våra tips

Statistik och fakta för Leicester vs Arsenal

  • Leicester är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Leicester nätade i 22 av de senaste 24 matcher;
  • Leicester släppte in i 16 av de senaste 18 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Leicesters senaste elva av 13 matcher.
  • Arsenal är obesegrade de senaste sex matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Arsenals senaste tre av fem matcher;
  • Arsenal nätade i fem av de senaste sju matcher.

Form: Leicester mot Arsenal

Leicester fortsätter att plocka poäng

Leicester hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Leicester ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-3 och 2-1 mot Spartak Moskva respektive Brentford. Vinstsviten stoppades dock sedan av Brighton, som fick med sig ett 2-2-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

The Gunners fortsätter trumma på

The Gunners hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man har tagit sju poäng den senaste tiden genom ett oavgjort resultat mot Crystal Palace, följt av två vinster mot Aston Villa (3-1) och Leeds (2-0).
 

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Leicester vs Arsenal Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann The Gunners och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 3-1. Leicester tar sig an Arsenal med 4-2-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I den föregående tio matcher mellan Leicester och Arsenal kom över 2,5 mål upp fem gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs tio match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Leicester och Arsenal slåss om poängen i sin kommande match kommande lördag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Jamie Vardy. Han är toppskytt för Leicester, för närvarande på sju mål under hela säsongen. Han har gjort hela fem mål på de senaste sex matcherna. Det är bara Patson Daka som varit bättre – han har gjort sex på de senaste fyra matcherna.

Arsenal kommer att hoppas att Pierre-Emerick Aubameyang hittar nätet igen. Han står på fyra mål den här säsongen och gjorde mål i fyra av deras sex senaste matcher.