Manchester City vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när The Citizens möter Crystal Palace för en match i Premier League på lördag. Manchester City ligger på plats tre i Premier League med 20 poäng efter att ha spelat nio matcher. Avståndet till Crystal Palace är elva poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 15 i tabellen efter nio omgångar. Även om Crystal Palace går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Manchester City vs Crystal Palace

  • Manchester City är obesegrade de senaste åtta matcherna i rad;
  • Manchester City är obesegrade de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Manchester City har vunnit i fyra av de senaste fem matcher hemma;
  • Manchester City nätade i 17 av de senaste 19 matcher.
  • Crystal Palace vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Crystal Palace är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Crystal Palace vann inte de senaste sex matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Crystal Palaces senaste fem av sju matcher.

Form: Manchester City mot Crystal Palace

The Citizens fortsätter att plocka poäng

Manchester City hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Manchester City ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 5-1 och 4-1 mot Club Bruges respektive Brighton. Vinstsviten stoppades dock sedan av West Ham, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

The Eagles håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Crystal Palace eftersom de håller sin nivå. Man är obesegrad den senaste tiden men har dock inte vunnit någon match. Först spelade man lika mot Leicester, följt av 2-2 mot Arsenal. Senast blev det 1-1 mot Newcastle.
 

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Manchester City ha goda chanser att vinna mot Crystal Palace.

Manchester City vs Crystal Palace Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Manchester City och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 2-0. Manchester City har vunnit 70%, medan The Eagles har vunnit 10% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 7-2-1. Den senaste tio matcher mellan Manchester City och Crystal Palace var över 2,5 mål ett vinnande spel sju gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna fyra gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen elva poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha någon att ta sig förbi Manchester City i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Manchester City, som nu är nummer tre med 20 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Odsonne Edouard när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Crystal Palace. Hans säsongssaldo är tre mål just nu. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Manchester City är Phil Foden spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.