Levante vs Cadiz bästa odds och matchtips

Levante verkar vara i god form när de tar emot Cadiz i omgång 22 av La Liga. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats nummer 20 i La Liga har Levante spelat ihop 11 poäng efter 20 matcher. Med 15 poäng befinner sig Cadiz på plats 19 i tabellen med 20 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Levante och Cadiz i La Liga. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Levante vs Cadiz i La Liga

 • Levante har inte vunnit 20 av 22 av deras senaste matcher
 • Levante har förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Levante har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Levante har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Cadiz har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Cadiz har släppt in i de senaste 3 matcherna i rad
 • I de senaste 3 matcherna i rad Levante har spelat mot Cadiz har båda lagen gjort mål
 • Levante har spelat oavgjort de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
 • Levante har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
 • Levante har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
 • Levante har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad

Form: Levante mot Cadiz

Levante hoppas på en nystart.

Levante hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Levante har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Valencia i en match som slutade 4-3.Villarreal blev också för svåra och tog hem vinsten med 5-0, innan Levante lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-0 mot Mallorca.

Cadiz hoppas kunna utöka poängen.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Cadiz eftersom de håller sin nivå. kommer till matchen med två raka matcher utan förlust. Innan dess förlorade man med 2-0 mot Osasuna.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Levante kommer att få det första genombrottet.

Levante vs Cadiz Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Levante & Cadiz spelades 14 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Levante går in i matchen mot Cadiz med 0-3-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Levante och Cadiz för närvarande i 4 poäng och 1 placeringar. Levante kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cadiz kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Levante och Cadiz kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Jose Luis Morales. Han är toppskytt för Levante, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Cadiz kommer att hoppas att Alvaro Negredo hittar nätet, som han gjort i deras två senaste matcher.