Watford vs Norwich bästa odds och matchtips

Watford möter Norwich på Vicarage Road Stadium kommande fredag i Premier League. På plats 17 i Premier League ligger just nu Watford som samlat ihop 14 poäng efter deras 19 spelade matcher. Med 13 poäng befinner sig Norwich på plats 18 efter 19 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Watford och Norwich i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Norwich i Premier League

 • Watford har släppt in i de senaste 19 matcherna i rad
 • I 8 av de senaste 9 matcherna Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste matcher
 • Watford har förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Watford har gjort mål i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Norwich har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Norwich har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Norwich har förlorat 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Watford har vunnit de senaste 3 matcherna mot Norwich i rad
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 matcherna mot Norwich i rad
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Watford har spelat mot Norwich har båda lagen gjort mål
 • Watford har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Norwich i rad
 • I 3 av de senaste 4 av Watfords matcher mot Norwich var antalet mål över 2.5

Form: Watford mot Norwich

Watford har stora problem

Resultaten har varit katastrofala för Watford på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Watford har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 1-0 mot Tottenham och Leicester. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Newcastle vilket gav en poäng.

Norwich fortsätter att se bleka ut

Norwich tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Norwich är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Charlton med 0-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-0 mot West Ham, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-1-vinst mot Everton.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Watford kommer att få det första genombrottet.

Watford vs Norwich Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 18 september 2021, och Watford gick därifrån med en 3-1-seger. Watford har vunnit 80%, medan Norwich har vunnit 20% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-0-1. I den föregående 5 matcher mellan Watford och Norwich kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 3 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara finns 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 23 för Norwich den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Watford eller till och med komma över dem i tabellen. Watford, som nu är nummer 17 med 14 poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen på fredag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Emmanuel Dennis. Han är toppskytt för Watford, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Norwich kommer att hoppas att Teemu Pukki hittar nätet igen. Han har dock inte hittat nätet den senaste tiden.