Levante vs Mallorca bästa odds och matchtips

Levante välkomnar Mallorca för en match i La Liga på Estadio Ciudad de Valencia på lördag. Efter 19 spelade matcher är Levante rankade som nummer 20 i La Liga med 8 poäng. Det ger en skillnad på 12 poäng till Mallorca, som ligger på plats 15 i tabellen med 20 poäng. Det är tuffa tider för både Levante och Mallorca i La Liga. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Levante vs Mallorca i La Liga

 • Levante har inte vunnit 24 av 26 av deras senaste matcher
 • Levante har förlorade de senaste 4 matcherna i rad
 • Levante har gjorde inte mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Mallorca har gjorde mål i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Mallorca har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Mallorca har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • Mallorca har vinst 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Mallorca har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Levante har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Mallorca
 • I 8 av de senaste 9 Levantes matcher mot Mallorca var antalet av mål under 3.5
 • Levante har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna mot Mallorca
 • I 6 av de senaste 8 Levantes matcher mot Mallorca var antalet av mål under 2.5
 • Levante har inte förlorat de senaste 5 hemmamatcherna mot Mallorca i rad

Form: Levante mot Mallorca

Levante har stora problem

Levante hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bara ett enda poäng har Levante lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 3-3 mot Alcoyano, innan de blev besegrade av Valencia med 4-3. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Villarreal vann med 5-0.

Mallorca flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Mallorca som hållit sin nivå. Man har lyckats ta en seger den senaste tiden vilket var mot Eibar senast. Innan dess förlorade man mot Barcelona och Granada.

Det ser ut som en jämn match, men Mallorca verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Levantes.

Levante vs Mallorca Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Levante och Mallorca var en jämn tillställning där Mallorca lyckades hitta en liten 1-0-seger. Levante går in i matchen mot Mallorca med 2-4-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. De senaste matcherna mellan Levante och Mallorca har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 12 poäng. Även om Levante inte kommer att ha en möjlighet att komma över Mallorca i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Mallorca, som nu ligger på 15 med 20 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots bara ett enda mål på de senaste sex matcherna är Jose Campana en av de spelare som förväntas näta för sitt lag. Levante hoppas att han gör ytterligare mål i nästa match. Å andra sidan har vi Daniel Rodriguez som har gjort flest mål de senaste sex matcherna för Mallorca. Daniel Rodriguez har även han bara gjort ett mål den senaste tiden, men förväntas göra minst ett mål för sitt lag i den kommande matchen.