Osasuna vs Cadiz bästa odds och matchtips

Osasuna verkar vara i god form när de tar emot Cadiz i omgång 20 av La Liga. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats nummer 14 i La Liga har Osasuna spelat ihop 22 poäng efter 19 matcher. Med 14 poäng befinner sig Cadiz på plats 19 i tabellen med 19 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Osasuna och Cadiz i La Liga. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Osasuna vs Cadiz i La Liga

 • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Osasuna har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Osasuna har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Osasuna gjorde mål i 8 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Osasuna har släppt in i 8 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Osasuna har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Cadiz har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Osasuna har vinst de senaste 5 matcherna mot Cadiz i rad
 • Osasuna har inte förlorat de senaste 5 matcherna mot Cadiz i rad
 • Osasuna gjorde mål i de senaste 5 matcherna mot Cadiz i rad
 • I 3 av de senaste 4 Osasunas matcher mot Cadiz var antalet av mål över 3.5
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Osasuna har spelat mot Cadiz har båda lagen gjort mål

Form: Osasuna mot Cadiz

Osasuna njuter av en stabil insats

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Osasuna de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Osasuna har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Deportivo La Coruna. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 1-0 mot Getafe, och lyckades inte heller plocka poäng i en 3-1-förlust mot Athletic Bilbao.

Cadiz letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cadiz de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det har varit en blandad kompott för Cadiz den senaste tiden. Först besegrade man Albacete följt av ett oavgjort resultat mot superlaget Real Madrid. Senast blev det förlust mot Sevilla.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Osasuna är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.73.

Osasuna vs Cadiz Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Osasuna mot Cadiz var ett La Liga-möte så sent som 29 augusti 2021 och vi såg då Osasuna ta en 3-2-vinst. Osasuna har vunnit 100%, medan Cadiz har vunnit 0% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 5-0-0. I den föregående 5 matcher mellan Osasuna och Cadiz kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 3 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Osasuna och Cadiz för närvarande i 8 poäng och 5 placeringar. Osasuna kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cadiz kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Osasuna och Cadiz kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja David Garcia. Han är toppskytt för Osasuna, för närvarande på 3 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

Cadiz kommer att hoppas att Anthony Lozano hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen.