Levante vs Real Betis bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Real Betis förbereder sig för att möta Levante i La Liga. På plats nummer 20 i La Liga har Levante spelat ihop 11 poäng efter 22 matcher. Med 40 poäng befinner sig Real Betis på plats 3 i tabellen med 22 spelade matcher. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Levante. De skulle dock kunna skrälla mot Real Betis.

Våra tips

Statistik och fakta för Levante vs Real Betis i La Liga

 • Levante har inte vunnit 22 av 24 av deras senaste matcher
 • Levante har förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Levante har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Real Betis har gjort mål i de senaste 10 bortamatcherna i rad
 • Real Betis har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste bortamatcher
 • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • I 6 av de senaste 7 av Levantes matcher mot Real Betis var antalet mål över 2.5
 • I 5 av de senaste 6 av Levantes matcher mot Real Betis var antalet mål över 3.5
 • Levante har släppt in i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna mot Real Betis
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Levante har spelat mot Real Betis har båda lagen gjort mål
 • Levante har gjort mål i 9 av de senaste 11 hemmamatcherna mot Real Betis

Form: Levante mot Real Betis

Levante har problem att hitta bra resultat

Levante tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Levante har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-0 mot Mallorca. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-0 mot Cadiz, och lyckades inte heller plocka poäng i en 3-0-förlust mot Getafe.

Real Betis är i mycket bra form

Real Betis fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Real Betis är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Real Sociedad med 0-4. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 0-2 mot Villarreal, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 1-2-vinst mot Rayo Vallecano.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Levante är det självklart att satsa på Real Betis till odds 2.12.

Levante vs Real Betis Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Real Betis och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Levante går in i matchen mot Real Betis med 4-0-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 7 gånger i den senaste 10 matcher mellan Levante och Real Betis blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Levante och Real Betis för närvarande i 29 poäng och 17 placeringar. Real Betis kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Levante på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Levante är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Levante och Real Betis kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Jose Luis Morales. Han är toppskytt för Levante, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Real Betis kommer att hoppas att Juanmi hittar nätet igen. Han står på 12 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.