Real Sociedad vs Granada bästa odds och matchtips

Real Sociedad är favorittippade kommande söndag mot Granada i La Liga. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Reale Seguros Stadium. Real Sociedad har för närvarande plats 7 i tabellen med 35 poäng efter 22 spelade matcher. Med 22 omgångar bakom sig har Granada lyckats samla ihop 24 poäng och ligger på plats 16 i La Liga. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Real Sociedad. De skulle dock kunna skrälla mot Granada.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Sociedad vs Granada i La Liga

 • Real Sociedad har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Real Sociedad har inte gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Real Sociedad har släppt inte in i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Granada har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Granada har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • I 10 av de senaste 12 av Real Sociedads matcher mot Granada var antalet mål under 3.5
 • Real Sociedad har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna mot Granada
 • Real Sociedad har vunnit 7 av de 9 senaste matcherna mot Granada
 • Real Sociedad har inte förlorat 7 av de 9 senaste matcherna mot Granada
 • I 4 av de senaste 5 av Real Sociedads hemmamatcher mot Granada var antalet mål över 2.5

Form: Real Sociedad mot Granada

Real Sociedad håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Real Sociedad eftersom de håller sin nivå. Real Sociedad har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Getafe lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 0-0, tätt följt av en förlust mot Real Betis med 4-0. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 0-0 mot Valencia.

Granada sjunker till en ny låg nivå

Resultaten har varit katastrofala för Granada på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Granada har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-2 mot Getafe, innan Osasuna besegrade dem med 0-2. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Real Madrid tog hem en seger med 1-0.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Granada är det självklart att satsa på Real Sociedad till odds 1.42.

Real Sociedad vs Granada Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 23 september 2021, och Real Sociedad gick därifrån med en 3-2-seger. Real Sociedad går in i matchen mot Granada med 7-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 7 gånger i den senaste 10 matcher mellan Real Sociedad och Granada blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om Granada inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Sociedad i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Sociedad, som nu är nummer 7 med 35 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Luis Suarez när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Granada.
Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Real Sociedad är Mikel Oyarzabal spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.