Liverpool vs Brentford bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när The Reds möter Brentford för en match i Premier League på söndag. Liverpool har för närvarande plats 3 i tabellen med 42 poäng efter 20 spelade matcher. Med 20 omgångar bakom sig har Brentford lyckats samla ihop 23 poäng och ligger på plats 13 i Premier League. Liverpool går in i matchen mot Brentford på söndag i hopp om att slå sina motståndare i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Liverpool vs Brentford i Premier League

  • Liverpool har inte förlorat de senaste 25 hemmamatcherna i rad
  • Liverpool har gjort mål i 44 av de senaste 46 matcherna
  • Liverpool har vann 8 av 9 av deras senaste hemmamatcher
  • Liverpool har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
  • Brentford har släppt in i 17 av de senaste 18 matcherna
  • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har inte vunnit 6 av 7 av deras senaste bortamatcher
  • Brentford har gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad

 

Form: Liverpool mot Brentford

Liverpool har problem att hitta bra resultat

Stämningen i Liverpool är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Liverpool kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Chelsea. Efter det besegrade de Shrewsbury med 4-1, och fick sedan dela på poängen i mötet med Arsenal som slutade 0-0.
 

Brentford har problem att hitta bra resultat

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Brentford kommer till matchen med två vinster på de tre senaste matcherna. Först besegrade man Aston Villa, följt av ytterligare en seger mot Port Vale. Senast blev det förlust mot Southampton med 4-1.
 

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Liverpool till odds 1.33 ser ut att vara det bästa alternativet kommande söndag.

Liverpool vs Brentford Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 3-3 match som spelades 25 september 2021. Liverpool går in i matchen mot Brentford med 0-1-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Liverpool och Brentford för närvarande i 19 poäng och 10 placeringar. Liverpool kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Brentford på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Brentford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Liverpool och Brentford kommer att sluta.

Skytteligan

Mohamed Salah är en av spelarna i Liverpool som förväntas göra mål regelbundet. Brentford ställer hoppet till Bryan Mbeumo som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.