Liverpool vs Leicester bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Liverpool förbereder sig för att möta Leicester i Premier League. The Reds ligger på plats 2 i Premier League med 48 poäng efter att ha spelat 22 matcher. Avståndet till Leicester är 22 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 10 i tabellen efter 20 omgångar. Liverpool går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Liverpool vs Leicester i Premier League

 • Liverpool har inte förlorat de senaste 26 hemmamatcherna i rad
 • Liverpool har gjort mål i 47 av de senaste 49 matcherna
 • Liverpool har vunnit 9 av 10 av deras senaste hemmamatcher
 • I 13 av de senaste 15 bortamatcherna Leicester har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leicester har släppt in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna
 • Leicester har gjort mål i de senaste 12 matcherna i rad
 • Leicester har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Leicester har inte vunnit de senaste 6 bortamatcherna i rad
 • Liverpool har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna mot Leicester i rad
 • Liverpool har gjort mål i de senaste 10 hemmamatcherna mot Leicester i rad
 • I 9 av de senaste 11 av Liverpools matcher mot Leicester var antalet mål över 2.5
 • Liverpool har vunnit 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Leicester
 • I 9 av de senaste 11 av Liverpools hemmamatcher mot Leicester var antalet mål under 3.5

Form: Liverpool mot Leicester

Liverpool är i mycket bra form

Liverpool fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Liverpool har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-2-vinst mot Arsenal. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Crystal Palace med 1-3 innan de i förra matchen besegrade Cardiff med 3-1.

The Foxes har problem att hitta bra resultat

Leicester hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Leicester är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 2-3 mot Tottenham innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Brighton. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Nottingham F. besegrade dem med 4-1.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för The Foxes här. Att välja Liverpool till odds 1.27 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Liverpool vs Leicester Matchhistorik

Det senaste mötet mellan The Reds och Leicester var en jämn tillställning där The Foxes lyckades hitta en liten 1-0-seger. Liverpool går in i matchen mot Leicester med 6-1-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 8 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Liverpool och Leicester. Båda lagen gör mål gav utdelning 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Liverpool och Leicester för närvarande i 22 poäng och 8 placeringar. Liverpool kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från The Foxes kommande torsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Leicester är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Liverpool och Leicester kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på James Madison när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag The Foxes.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Liverpool är Alex Oxlade-Chamberlain spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.