Norwich vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Norwich drar fördel av hemmaplan när Crystal Palace gästar i Premier League kommande onsdag. På plats 17 i Premier League ligger just nu Norwich som samlat ihop 16 poäng efter deras 22 spelade matcher. Med 24 poäng befinner sig Crystal Palace på plats 13 efter 22 spelade matcher. Eftersom Norwich går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta poäng mot The Eagles.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Crystal Palace i Premier League

 • Norwich har förlorat 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Norwich har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte gjort mål i 4 av de senaste 5 hemmamatcherna
 • Norwich har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har släppt in i 12 av de senaste 13 bortamatcherna
 • I de senaste 4 matcherna i rad Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
 • Crystal Palace har gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Norwich har inte vunnit 8 av de 9 senaste matcherna mot Crystal Palace
 • I 6 av de senaste 7 av Norwichs matcher mot Crystal Palace var antalet mål under 3.5
 • Norwich har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna mot Crystal Palace
 • Norwich har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Crystal Palace
 • I 5 av de senaste 7 av Norwichs matcher mot Crystal Palace var antalet mål under 2.5

Form: Norwich mot Crystal Palace

Norwich är i mycket bra form

Norwich fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Norwich har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-1-vinst mot Everton. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Watford med 0-3 innan de i förra matchen besegrade Wolves med 0-1.

The Eagles flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Crystal Palace har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Brighton slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 1-3-förlust mot Liverpool. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Hartlepool besegrades med 2-0.

Crystal Palace är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Norwich till odds 3.40.

Norwich vs Crystal Palace Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Crystal Palace och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Norwich tar sig an Crystal Palace med 1-4-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I den föregående 9 matcher mellan Norwich och Crystal Palace kom över 2,5 mål upp 3 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Crystal Palace för närvarande i 8 poäng och 4 placeringar. Crystal Palace kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Crystal Palace kommer att sluta.

Skytteligan

Joshua Sargent är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Norwich kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Crystal Palace ställa hoppet till Odsonne Edouard att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.