Wolves vs Arsenal bästa odds och matchtips

Både Wolves och Arsenal som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i kommande torsdag. Efter 21 spelade matcher är Wolves rankade som nummer 8 i Premier League med 34 poäng. Det ger en skillnad på 2 poäng till Arsenal, som ligger på plats 6 i tabellen med 36 poäng. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Wolves. De skulle dock kunna skrälla mot Arsenal.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Arsenal i Premier League

 • Wolves har vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Wolves har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Wolves har gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Arsenal har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
 • Arsenal har inte gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Arsenal har släppt in i 5 av de senaste 7 bortamatcherna
 • Wolves har släppt in i de senaste 14 matcherna mot Arsenal i rad
 • I 10 av de senaste 11 av Wolvess matcher mot Arsenal var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Wolves har spelat mot Arsenal har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 10 av Wolvess matcher mot Arsenal var antalet mål över 1.5
 • Wolves har förlorat 5 av de 7 senaste hemmamatcherna mot Arsenal

Form: Wolves mot Arsenal

Wolves är i mycket bra form

Wolves fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. I sina tre senaste matcher vann Wolves först mot Southampton med 3-1 innan segertåget fortsatte mot Brentford som gav slutresultatet 2-1. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Norwich med 1-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Arsenal fortsätter att se bleka ut

Arsenal hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Arsenal har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Liverpool lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 0-0, tätt följt av en förlust mot Liverpool med 0-2. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 0-0 mot Burnley.

The Gunners är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Wolves till odds 3.50.

Wolves vs Arsenal Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Wolves med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Wolves går in i matchen mot Arsenal med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Wolves och Arsenal har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 24 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Wolves kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Arsenal som för närvarande ligger på plats nummer 6 med 36 poäng i den kommande matchen på torsdag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Joao Moutinho är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Wolves kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Arsenal ställa hoppet till Bukayo Saka att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.