Liverpool vs Watford: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Liverpool förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Liverpool är placerade på plats 2 i Premier League med 69 poäng efter 29 spelade omgångar. Watford ligger på plats 18 i tabellen med 22 poäng efter 29 spelade matcher. Liverpool siktar på att knappa in på serieledarna med ytterligare tre poäng, när de möter Watford nästa lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Liverpool vs Watford i Premier League

  • Liverpool har inte förlorat 32 av 33 av deras senaste hemmamatcher
  • Liverpool har gjort mål i 28 av de senaste 30 hemmamatcherna
  • Liverpool har vunnit 14 av 15 av deras senaste matcher
  • Watford har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
  • Watford har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Liverpool har vunnit de senaste 6 hemmamatcherna mot Watford i rad
  • Liverpool har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Watford
  • Liverpool har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna mot Watford
  • I 6 av de senaste 7 av Liverpools matcher mot Watford var antalet mål över 2.5
  • I 13 av de senaste 14 av Liverpools matcher mot Watford var antalet mål över 1.5

Form: Liverpool mot Watford

Liverpool jagar rekord

Liverpool hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Liverpool har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-2-vinst mot Brighton. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Arsenal med 0-2 innan de i förra matchen besegrade Nottingham F. med 0-1.

Watford hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Watford som hållit sin nivå. Watford har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Arsenal i en match som slutade 2-3.Wolves blev också för svåra och tog hem vinsten med 4-0, innan Watford lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-2 mot Southampton.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Liverpool ha goda chanser att vinna mot Watford.

Liverpool vs Watford Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 16 oktober 2021, och Liverpool gick därifrån med en 5-0-seger. Liverpool tar sig an Watford med 8-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I den föregående 10 matcher mellan Liverpool och Watford kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 2 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Liverpool och Watford för närvarande i 47 poäng och 16 placeringar. Liverpool kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Liverpool och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Mohamed Salah har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Liverpool kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Watford. Gästerna hoppas att Juan Hernandez fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.