Liverpool vs West Ham: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Liverpool och West Ham satsar på att befästa sin position I tabellen, när de drabbar samman i denna efterlängtade match på på lördag. Liverpool är placerade på plats 2 i Premier League med 60 poäng efter 26 spelade omgångar. West Ham ligger på plats 5 i tabellen med 45 poäng efter 26 spelade matcher. Även om West Ham går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Liverpool vs West Ham i Premier League

 • Liverpool har inte förlorat de senaste 30 hemmamatcherna i rad
 • Liverpool har gjort mål i 54 av de senaste 56 matcherna
 • Liverpool har vunnit de senaste 10 matcherna i rad
 • West Ham United har gjort mål i 12 av de senaste 13 matcherna
 • I 5 av de senaste 6 bortamatcherna West Ham United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • West Ham United har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna
 • Liverpool har inte förlorat 17 av de 18 senaste hemmamatcherna mot West Ham United
 • Liverpool har gjort mål i de senaste 11 matcherna mot West Ham United i rad
 • I 9 av de senaste 11 av Liverpools hemmamatcher mot West Ham United var antalet mål över 2.5
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Liverpool har spelat mot West Ham United har båda lagen gjort mål
 • Liverpool har vunnit 8 av de 10 senaste matcherna mot West Ham United

Form: Liverpool mot West Ham

Liverpool fortsätter vinna

Liverpool fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Liverpool ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Leeds med siffrorna 6-0. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Chelsea. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Norwich med 2-1.

West Ham letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av West Ham de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. West Ham har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Newcastle, sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0-vinst mot Wolves. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-1förlust mot Southampton i den senaste matchen.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för West Ham här. Att välja Liverpool till odds 1.32 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Liverpool vs West Ham Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann West Ham och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. Liverpool går in i matchen mot West Ham med 8-1-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 8 gånger i de senaste 10 matcher mellan Liverpool och West Ham. Båda lagen gör mål gav utdelning 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Liverpool och West Ham för närvarande i 15 poäng och 3 placeringar. Liverpool kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från West Ham kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att West Ham är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Liverpool och West Ham kommer att sluta.

Skytteligan

Mohamed Salah har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Liverpool kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter West Ham. Gästerna hoppas att Jarrod Bowen fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.