Norwich vs Brentford: Bästa oddsen och matchtipsen

Norwich drar fördel av hemmaplan när Brentford gästar i Premier League kommande lördag. Norwich är placerade på plats 20 i Premier League med 17 poäng efter 26 spelade omgångar. Brentford ligger på plats 15 i tabellen med 24 poäng efter 26 spelade matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norwich. De skulle dock kunna skrälla mot Brentford.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Brentford i Premier League

  • Norwich har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
  • Norwich har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
  • Norwich har släppt in i de senaste 4 matcherna i rad
  • Norwich har gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
  • Norwich har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
  • Brentford har släppt in i 24 av de senaste 26 matcherna
  • Brentford har förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
  • Brentford har inte vunnit de senaste 9 matcherna i rad

 

Form: Norwich mot Brentford

Brentford formkurva pekar nedåt

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Norwich har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-1 mot Liverpool, innan Southampton besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Liverpool tog hem en seger med 2-1.

Brentford fångades av slumpen

Stämningen i Brentford är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Bara ett enda poäng har Brentford lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 0-0 mot Crystal Palace, innan de blev besegrade av Arsenal med 2-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Newcastle vann med 0-2.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Brentford kommer att få det första genombrottet.

Norwich vs Brentford Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Norwich med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Norwich tar sig an Brentford med 1-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Brentford för närvarande i 7 poäng och 5 placeringar. Brentford kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Brentford kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ivan Toney när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Brentford. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Norwich är Teemu Pukki spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.