Mallorca vs Barcelona bästa odds och matchtips

Mallorca möter Barcelona på Visit Mallorca Estadi kommande söndag i La Liga. Som nummer 15 har Mallorca lyckats skrapa ihop 20 poäng efter 18 spelade matcher. Med 28 poäng har Barcelona efter 18 matcher placerat sig på plats plats 7 i La Liga. Barcelona kommer att vara angelägna om att minska gapet till Mallorca i La Liga tabellen kommande söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Mallorca vs Barcelona i La Liga

 • Mallorca har inte förlorat 21 av 23 av deras senaste hemmamatcher
 • Mallorca har oavgjort de senaste 4 hemmamatcherna i rad
 • Mallorca har gjorde mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • I de senaste 4 matcherna i rad Barcelona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Barcelona har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
 • Barcelona har släppt in i de senaste 7 matcherna i rad
 • Barcelona har gjorde mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Mallorca har släppt in i de senaste 24 matcherna mot Barcelona i rad
 • Mallorca har inte vunnit 20 av de 22 senaste matcherna mot Barcelona
 • Mallorca har förlorade 11 av de 12 senaste hemmamatcherna mot Barcelona
 • I de senaste 4 Mallorcas matcher mot Barcelona var antalet av mål över 3.5
 • I 6 av de senaste 7 Mallorcas matcher mot Barcelona var antalet av mål över 2.5

Form: Mallorca mot Barcelona

Mallorca hoppas att komma tillbaka

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Mallorca som hållit sin nivå. Mallorca har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Celta Vigo, sen plockades tre viktiga poäng i en 6-0 vinst mot UD Llanera. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 4-1förlust mot Granada i den senaste matchen.

Barcelona njuter av en stabil insats.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Barcelona eftersom de håller sin nivå. Barcelona har haft det lite tufft och bara tagit en vinst den senaste tiden mot Elche. Dessförinnan spelade man lika mot Boca Juniors och senast ytterligare en oavgjord match mot Sevilla.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Barcelona är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.78.

Mallorca vs Barcelona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Barcelona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Mallorca går in i matchen mot Barcelona med 0-1-9 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 7 gånger i de senaste 10 matcher mellan Mallorca och Barcelona. Båda lagen gör mål gav utdelning 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Mallorca inte kommer att ha en möjlighet att komma över Barcelona i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Barcelona, som nu ligger på 7 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Daniel Rodriguez en av spelarna från Mallorca som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Barcelona Memphis Depay på listan över 2 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.