Mallorca vs Cadiz bästa odds och matchtips

Mallorca kommer att spela mot Cadiz i omgång 23 av La Liga vid Visit Mallorca Estadi kommande lördag. Mallorca är placerade på plats 17 i La Liga med 20 poäng efter 21 spelade omgångar. Cadiz ligger på plats 18 i tabellen med 18 poäng efter 21 spelade matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Mallorca. De skulle dock kunna skrälla mot Cadiz.

Våra tips

Statistik och fakta för Mallorca vs Cadiz i La Liga

  • Mallorca har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste hemmamatcher
  • Mallorca har släppt in i de senaste 6 matcherna i rad
  • Mallorca har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
  • Cadiz har vunnit 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
  • Cadiz har gjort mål i 6 av de senaste 8 bortamatcherna
  • I de senaste 3 av Mallorcas matcher mot Cadiz var antalet mål under 3.5
  • Mallorca har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
  • Mallorca har gjort mål i de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad

Form: Mallorca mot Cadiz

Mallorca är inne i ett bra flow

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Mallorca som hållit sin nivå. Mallorca har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Espanyol. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 3-0 mot Villarreal, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0-förlust mot Rayo Vallecano.

Cadiz flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Cadiz som hållit sin nivå. Cadiz har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Espanyol, sen plockades tre viktiga poäng i en 0-2-vinst mot Levante. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-1förlust mot Valencia i den senaste matchen.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Mallorca är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.86.

Mallorca vs Cadiz Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Mallorca & Cadiz spelades 31 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Mallorca tar sig an Cadiz med 2-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga.

Tabellställningar i La Liga

Enligt La Liga tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 23 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Cadiz kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Mallorca som för närvarande ligger på plats nummer 17 med 20 poäng i den kommande matchen kommande lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Abdon Prats en av spelarna från Mallorca som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Cadiz Alvaro Negredo på listan över 3 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.