Malmö FF vs Halmstads BK bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Malmö FF möter Halmstads BK för en match i Allsvenskan kommande lördag. Med 58 poäng efter 29 spelade matcher ligger Malmö FF på plats 1 i Allsvenskan. Halmstads BK försöker dock komma ikapp, och har just nu 31 poäng från 29 spelade matcher vilket placerar dem på plats 13 i tabellen inför deras kommande möte. Malmö FF går in i matchen mot Halmstads BK kommande lördag i hopp om att slå sina motståndare i Allsvenskan.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF vs Halmstads BK i Allsvenskan

  • Malmö FF är obesegrade de senaste 7 matcherna i rad;
  • Malmö FF har vunnit i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Malmö FF nätade i 37 av de senaste 39 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Malmö FFs senaste 4 av 6 matcher.
  • Halmstads BK vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste 5 matcher i rad;
  • Halmstads BK släppte in i 7 av de senaste 9 matcher.

Form: Malmö FF mot Halmstads BK

Malmö FF fortsätter att plocka poäng

Malmö FF hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Malmö FF ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 2-2-match mot Häcken. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Zenit Petersborg i en match som slutade 1-1, innan Malmö FF besegrade Kalmar FF med slutresultatet 1-0.

Halmstads BK flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Halmstads BK eftersom de håller sin nivå. Man har bara mäktat med en poäng den senaste tiden, detta efter två raka förluster mot Djurgården och Elfsborg. Sedan lyckades man ta hem en poäng borta mot Hammarby.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Malmö FF ha goda chanser att vinna mot Halmstads BK.

Malmö FF vs Halmstads BK Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 7 augusti 2021. Malmö  FF har vunnit 70%, medan Halmstads BK har vunnit 0%av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 7-3-0. 5 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Malmö FF och Halmstads BK blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Malmö FF och Halmstads BK ligger 27 poäng och 12 platser ifrån varandra för tillfället. Malmö FF kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Halmstads BK är outsider i den här sammandrabbningen kommer Halmstads BK definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Malmö FF och Halmstads BK kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Antonio-Mirko Colak. Han är toppskytt för Malmö FF, för närvarande på 14 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher. 

Halmstads BK kommer att hoppas att Marcus Antonsson hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.