Malmö FF vs IFK Norrköping bästa odds och match tips

Både Malmö FF och IFK Norrköping satsar på att befästa sin position i tabellen, när de drabbar samman i denna högt förväntade match kommande lördag. Efter 17 matcher är Malmö FF rankad som nummer 3 i Allsvenskan med 33 poäng. Det gör ett gap av 7 poäng till IFK Norrköping, som sitter på plats nummer 6 efter de har samlat 26 poäng. Malmö FF går in i matchen kommande lördag i hopp om att minska gapet i tabellen till motståndarna IFK Norrköping.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF VS. IFK Norrköping.

  • Malmö FF har vunnit i de senaste 5 av 6 matcher hemma;
  • Malmö FF nätade i de senaste 39 av 41 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Malmö FFs senaste 9 av 11 matcher;
  • Malmö FF nätade de senaste 12 matcherna i rad hemma.
  • IFK Norrköping nätade i de senaste 13 av 15 matcher;
  • IFK Norrköping släppte in i de senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IFK Norrköpings senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IFK Norrköpings senaste 6 matcher i rad.

Form: Malmö FF mot IFK Norrköping

Malmö FF är i ett bra flow.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Malmö FF eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för Malmö FF tog de en 3-0 vinst mot Degerfors och sen blev det 2-1 förlust mot Ludogorets in the Champions League. Den senaste matchen var 2-1 förlust mot Hammarby.

IFK Norrköping flyter med.

Resultaten har varit vad man väntat sig för IFK Norrköping de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för IFK Norrköping tog de en 2-1 vinst mot Östersund och sen blev det 2-1 förlust mot Halmstads BK. Den senaste matchen var 3-0 vinst mot Östersund.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Malmö FF till odds 1.60 ser ut att vara det bästa alternativet på lördag.

Malmö FF VS. IFK Norrköping Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 3 Juli 2021 och Malmö FF kom därifrån med en 3-2 seger. Malmö FF går in i matchen mot IFK Norrköping med 4-3-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcher mellan Malmö FF och IFK Norrköping. Båda lagen gör mål var ut 9 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om IFK Norrköping inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Malmö FF i ligatiteln i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Malmö FF, som nu är nummer 3 med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Samuel Adegbenro när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag IFK Norrköping. Hans säsongssaldo är 9 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Malmö FF är Antonio-Mirko Colak spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.