Sirius vs Östersund bästa odds och match tips

Sirius är starkt favorittippade att vinna kommande lördag mot Östersund i Allsvenskan. I nuvarande form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet. Sirius är placerad på plats nummer 11 i Allsvenskan med 20 poäng efter 17 omgångar. Östersund ligger på plats nummer 16 i tabellen med 9 poäng efter 17 matcher. Sirius går in i matchen på lördag i hopp om att minska gapet i Allsvenskan-tabellen till motståndarna Östersund.

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius VS. Östersund.

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 5 av 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 4 matcher i rad;
  • Sirius nätade i de senaste 5 av 7 matcher.
  • Östersund har förlorat de senaste 4 matcherna i rad;
  • Östersund vann inte de senaste 9 matcherna i rad;
  • Östersund har förlorat de senaste 6 matcherna i rad på bortaplan;
  • Östersund vann inte de senaste 11 matcherna i rad på bortaplan.

Form: Sirius mot Östersund

Sirius är i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Sirius de senaste veckorna. I de tre senaste landskamperna för Sirius gick det så här: den första förlorade de 1-0 till AIK och sen blev det 1-1 mot Örebro. Den senaste matchen blev 1-0 vinst mot Djurgården.

Östersund fortsätter sin förlorande svit.

Resultaten har varit katastrofala för Östersund på senare tid. Därför är de desperata att vinna kommande match. I de tre senaste landskamperna för Östersund gick det så här: den första förlorade de 2-1 till IFK Norrköping och sen blev det 1-0 förlust mot Kalmar FF. Den senaste matchen blev 3-0 förlust mot IFK Norrköping.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Östersund är det självklart att satsa på Sirius till odds 1.62.

Sirius VS. Östersund Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Sirius mot Östersund var ett Allsvenskan möte så sent som 22 Maj 2021 och vi såg Sirius få till en 3-0 seger. Sirius tar sig an Östersund med 1-2-6 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. 4 gånger i den senaste 9 matcher mellan Sirius och Östersund blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 3 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Sirius och Östersund för närvarande i 11 poäng och 5 platser. Sirius kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Östersund kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Östersund är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sirius och Östersund kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Blair Turgott när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Östersund. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Sirius är Christian Kouakou spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.