Man Utd vs Leicester City: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Man Utd förbereder sig för att möta Leicester City i Premier League. Som nummer 6 har Man Utd lyckats skrapa ihop 50 poäng efter 29 spelade matcher. Med 36 poäng har Leicester City efter 29 matcher placerat sig på plats plats 10 i Premier League. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Man Utd. Det ska nog inte stå i vägen för en vinst mot Leicester.

Våra tips

Statistik och fakta för Man Utd vs Leicester City i Premier League

 • Manchester United har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Manchester United har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Leicester har släppt in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna
 • Leicester har gjort mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • Leicester har förlorat 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Leicester har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • Leicester har vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Manchester United har gjort mål i de senaste 22 matcherna mot Leicester i rad
 • Manchester United har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Leicester
 • Manchester United har vunnit 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Leicester
 • I 8 av de senaste 10 av Manchester Uniteds hemmamatcher mot Leicester var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 matcherna i rad Manchester United har spelat mot Leicester har båda lagen gjort mål

Form: Man Utd mot Leicester City

Man Utd hoppas kunna utöka poängen

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Man Utd eftersom de håller sin nivå. Det är nu eller aldrig som gäller för Manchester United. Den dåliga trenden började med en 4-1-förlust i ett möte med Manchester City, men därefter lyckades man resa och slå Tottenham med 3-2. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 1-0-förlust mot Atletico Madrid. De ska nog kunna vända på trenden på hemmaplan.

Leicester City fortsätter att plocka poäng

Leicester City hoppas att den goda formen håller i sig. Leicester City har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Arsenal i en match som slutade 2-0. Rennes blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-1, innan Leicester City lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-1 mot Brentford.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Man Utd kommer att få det första genombrottet.

Man Utd vs Leicester City Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Leicester City och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-2. Man Utd tar sig an Leicester City med 6-2-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de föregående 10 matcherna mellan Man Utd och Leicester City kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Man Utd och Leicester City för närvarande i 14 poäng och 4 placeringar. Man Utd kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Leicester City kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Leicester City är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Man Utd och Leicester City kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Jamie Vardy när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gång i de senaste 6 matcherna för sitt lag Leicester City. Hans säsongssaldo är 10 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Man Utd är Cristiano Ronaldo spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.