West Ham vs Everton: Bästa oddsen och matchtipsen

West Ham verkar vara i god form när de tar emot Everton i omgång 31 av Premier League. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Som nummer 7 har West Ham lyckats skrapa ihop 48 poäng efter 30 spelade matcher. Med 25 poäng har Everton efter 30 matcher placerat sig på plats plats 17 i Premier League. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos West Ham. Hemmalaget ser dock starka ut på hemmaplan.

Våra tips

Statistik och fakta för West Ham vs Everton i Premier League

 • West Ham United har gjort mål i 22 av de senaste 23 hemmamatcherna
 • West Ham United har inte förlorat 7 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • West Ham United har vunnit 6 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Everton har släppt in i de senaste 14 bortamatcherna i rad
 • Everton har inte vunnit 11 av 12 av deras senaste bortamatcher
 • Everton har förlorat 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Everton har inte gjort mål i de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • West Ham United har inte vunnit 14 av de 16 senaste hemmamatcherna mot Everton
 • I de senaste 6 av West Ham Uniteds matcher mot Everton var antalet mål under 2.5
 • West Ham United har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna mot Everton
 • I de senaste 3 av West Ham Uniteds matcher mot Everton var antalet mål under 1.5
 • I de senaste 6 av West Ham Uniteds matcher mot Everton var antalet mål under 3.5

Form: West Ham mot Everton

Det är lite problematiskt för West Ham

West Ham hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I sina tre senaste matcher vann West Ham först mot Aston Villa med 2-1 innan segertåget fortsatte mot Sevilla som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Tottenham med 3-1 och därmed bröt sin vinnartrend.

Everton fortsätter att se bleka ut.

Everton tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det är nu eller aldrig som gäller för Everton, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 0-1-förlust i ett möte med Wolves, men därefter lyckades man resa och slå Newcastle med 1-0. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senast på en 4-0-förlust mot Crystal Palace.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. West Ham är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.78.

West Ham vs Everton Matchhistorik

Det senaste mötet mellan West Ham och Everton var ett Premier League-möte så sent som 17 oktober 2021 och vi såg då West Ham ta en 1-0 vinst. West Ham tar sig an Everton med 4-2-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan West Ham och Everton blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer West Ham och Everton för närvarande i 23 poäng och 10 placeringar. West Ham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Everton kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Everton är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan West Ham och Everton kommer att sluta.

Skytteligan

Andriy Yarmolenko är en av spelarna i West Ham som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 2 mål på de senaste 3 matcherna.
Everton ställer hoppet till Jose Salomon Rondon som har gjort två mål på de senaste 4 matcherna.Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.